Само в Narod.bg: Кристалина събира инициативен комитет, шайката се гласи да бута Румен Радев

6 6 228

Планът на шайката ГЕРБ за връщане във властта минава през бутането на пречка №1 пред мафията Румен Радев. Narod.bg пръв съобщи, че след Стефан Янев, задкулисието се стяга да удари по другия „президентски човек” в правителството – МВР министърът Бойко Рашков, който поднесе изборната победа на „Продължаваме промяната” на тепсия.

Последната пречка пред заговора на бандитската партия е искане на импийчмънт на президента Румен Радев с надеждата скалъпени аргументи да минат през Конституционния съд, който да обезглави „Дондуков” 2.

Мафията вече има готов кандидат за поста – вечната резерва за всякакви позиции у нас и зад граница – Кристалина Георгиева.

Реклама

Както вече Narod.bg, Сталинка си е в България от няколко дни, през целия уикенд е провеждала срещи с политически влиятелни фигури, които да подкрепя опита ѝ за овладяване на президентството.

Последният развой на бурните събития е, че Кристалина вече стяга инициативен комитет, който да я издигне за държавен глава. В който кани политолози, журналисти, бизнесмени и общественици, повече от които, обаче, отказали да си сложат главата в торбата за влюбената във високи постове Сталинка.

6 Коментара
 1. !!! казва

  Тая що не вземе да се погледне в огледалото, да се види на какво прилича, та иска да става държавен глава, да ни излага по света

 2. клатикуртев казва

  като гледам пикчърса тази ако нахлузи колана с таковата може да изчисти комина на плевлю

 3. Со керез казва

  Циганска ГНУС! От мангал и кокошка отърване няма, казваше баба ми.

 4. Кирет0 казва

  Сталкинка има ли и други гражданства освен българското?!

 5. Честито робство казва

  По-вероятно е да гласят Сталинка за премиер, защото презервативът Кирчо съвсем се съдра още през първия месец на употребата му! А целта й ще е да задължи до шията българите чрез взимане на заеми – както стана с Гърция! И след това извънредни данъци и свръх-повишени данъци с блокиране на банковите сметки на данъкопладците! Както направиха с протестиращите камионджии в Канада!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.