Копейкин гръмна първата пушка: Оставка на целия кабинет!

6 5 330

„Възраждане“ поиска оставката на целия кабинет! В услуга на шайката Костя Копейкин гръмна първата пушка с искане за сваляне на властта, след като Кирил Петков обяви, че сваля доверието си от военния министър Стефан Янев. Пръв Narod.bg алармира, че „Възраждане“ е част от задкулисието, което иска падането на кабинета в опит да се реабилитира хунтата около Бойко Борисов. Планът вече влезе в изпълнение, сочат последните събития.

Мотивите, с които се иска оставката на Стефан Янев са, че в неговото правителство няма как да се следва политика, различна от тази, която той като министър-председател е определил.

Мотивите на Петков сигурно са правилни за самия него, пишат от „Възраждане“, но те важат в още по-голяма степен и за България, и за българския народ. Няма как в българската държава някой друг да следва политика, различна от тази, която е в полза на българския национален интерес, различна от тази на интересите на българския народ.

Реклама

В конкретния случай, ако Кирил Петков иска оставката на Стефан Янев с тези мотиви, ние от „Възраждане“ искаме оставката на цялото правителство с мотива, че неговата политика е в разрез с българския национален интерес, съобщиха от партията – креатура на Москва.

Политиката на Кирил Петков превърна България в страна-участник във военния конфликт и по този начин нанесе тежки щети на българските икономически и национални интереси.

Настояваме за оставка на цялото правителство и считаме, че всяко едно действие, допринасящо за замесването на България във военния конфликт в Украйна, вземането на страна в конфликт между две близки и приятелски нам държави, защото и Украйна и Русия са ни еднакво близки и с тях имаме еднакво близки исторически отношения, е престъпно и оставката е най-малкото, което трябва да последва, допълниха от „Възраждане“ на Копейкин.

6 Коментара
 1. многознайко казва

  Копейка,внимавай какво си пожелаваш,защото в следващия парламент изобщо няма да си в класацията.Народа ни е търпелив,но не търпи психопати-да знаеш.Виж предишните такива,преди тебе къде са сега-извън борда.Но те понабраха поне някакъв стаж,а ти много рано прояви лудоста си.

 2. Киро Крика казва

  Копейкин не е виновен , че Просто Киро е ИДИОТ и прави гаф след гаф като Тиквун . Киро даже е незаконен по конституция , що за колония сме

 3. ИСТИНАТА казва

  Добре де, но преди това, „Другарю“ Костадинов, не трябва ли да се дадът ОТГОВОРИ, ИСТИНАТА за:НОЩНОТО ШКАФЧЕ, Мата Хари, гласът от ЗАПИСИТЕ, Барселона,…………………….., за МИЛИОНИТЕ, МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ОПГ „герб“ при „управлението“ им???? БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД, България ИСКА да ЗНАЕ, „Другарю“ Костадинов!!! Къде са ПАРИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ?! НАРОДЕ???? НАРОДЕ???? НАРОДЕ????

 4. Стига глупости! казва

  Нищо му няма на Коцето, един свестен патриот се появи с него и партията му, патриотичните партии трябва да участват в управлението, без ВМРО , която е Ердоганова партия! Подкрепям Коцето, да не говорим, че натоварването и труда им е голям и работят в полза на България.

 5. Така е казва

  Напълно прав си „ИСТИНАТА“ !

 6. Со керез казва

  От циганин държавник не става. Дали ще е Киро, примата от Банкя или Копейкин, все е тая.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.