ВОЕНЕН МИНИСТЪР: Борисов, Цацаров и Гешев са матрьошки на Москва

1 1 497

Анализът на Narod.bg за руските проксита в българската политика се потвърждава вече от експертите. Бившият военен министър Бойко Ноев, например, призна, че Бойко Борисов, Сотир Цацаров и Иван Гешев са матрьошки на Москва.

В Народното събрание трябва да се създаде специална комисия, която да проучи политическото влияние и подривната дейност на Русия в България.

Това предложи в ефира на Би Ти Ви бившият военен министър. По негови думи това влияние в политиката, върху политически субекти и в специалните служби продължава и в момента.

Ноев обяви, че има твърде много лицемерие, което се е видяло и вчера в парламента, когато 5 часа депутатите са спорили за това каква декларация да приемат заради инвазията на Русия в Украйна.

Реклама

Не може лице, което отказваше санкции около отравянето на Скрипал, сега да казва, че няма да гласува за резолюцията, ако в нея няма думата санкции, обвини бившият военен министър и добави, че има предвид лицето Бойко Методиев Борисов.

„Много пъти съм казвал, че Борисов, заедно с Цацаров и Гешев, са основни проводници на руското влияние в България“, обяви Ноев. Според него трябва да се изследват опитите и саботирането на разследването на действията на руските служби,  взривовете в оръжейните заводи, тровенето на български граждани, Турски поток, саботирането на интерконектора.

Ноев обяви, че в Брюксел трябва да се постави въпросът за санкции на западните лидери, които са на хранилката на Путин и даде пример с Шрьодер и неговите активи, бившия френски премиер Фийон, даренията от руски олигарски за консервативната партия на Великобритания и кремълските дарения за Марин Льо Пен.

Стратегическата цел на Путин е заличаване на Украйна от политическата карта на Европа, коментира още Ноев.

Възможно е в близките дни в Киев да бъде инсталирано марионетно правителство, Русия ще окупира юга и югоизтока на Украйна и никога повече Одеса и Херсон няма да бъдат част от Украйна, те ще бъдат анексирани от Русия. Предстои партизанска война, прогнозира бившият военен министър.

1 Коментар
  1. QZP казва

    Незабавни санкции на тези тримата и всички руски агенти в България! Блокиране на банковите сметки и т.н.., но нищо няма да се случи. Страх ни тресе от джуджето диктатор!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.