Искра от любовния телефон жално: Ицо Хазарта показа средняк на Копейкин

8 11 185

Народният представител Христо Петров, познат повече като Ицо Хазарта, днес беше санкциониран за това, че е показал среден пръст на Костадин Костадинов – Костя Копейкин по време на негова реч в парламента, в която оправдава военната инвазия в Украйна.

За красноречивия средняк към Костя сигнализира депутатът от „Възраждане“ Искра Михайлова, за която .bg пръв разкри, че в миналото е пъшкала и охкала в любовен телефон.

Реклама

Опасно близката до своя лидер старозагорка поиска от председателя на Народното събрание Никола Минчев да направи забележка на депутата от „Продължаваме промяната“.

По думите на Михайлова по време на изказването на Костадинов в залата е показан неприличен жест, който не отива не само на Народното събрание, но въобще и на възпитанието, което трябва да показва всеки народен представител.

„Не помня името на колегата, показал неприличния жест, но знам, че е по-известен като Ицо Хазарта“, иронично уточни палавата Искра Михайлова.

8 Коментара
 1. многознайко казва

  Ма тоя не само среден пръст заслужава,а нещо по истинско-Копейката де.Като го слушам-явно има проблем човека-много ме напряга.Сам се пали,ама не се гаси сам,та ще трябва някой да му помогне.
  Преди беше Сидеров,който в сравнение с Копейката е направо цвете.
  Не го знам на какво разчина,но за сега печели само антипатия.Хубаво е да вземе да млъкне.

 2. !!! казва

  На последните избори гласувах за ПП ,но на следващите ще е за „Възраждане“, все по-вече ме грабват. Другите гъзолизци да го духат.

 3. agabaga казва

  Няма лошо, Ние обичаме секса!

 4. agabaga казва

  Малко го е шамарил Магарешки.

 5. до каза казва

  това,че си тъп ебан гъз е повече от ясно,чудното е защо майка ти не те е задушила още като бебе

 6. Едни и същи боклуци са казва

  Средни пръсти, закачки, уж се карат и накрая и двамата хоп, по 8000 лева депутатска заплата на месец. А ние се дъвчем един друг кой какво показал. Високоплатени боклуци са и двамата.

 7. Да де казва

  По 8000 лева на месец ни излизат тези депутати. Толкова е депутатската заплата. Уж нещо си спорят помежду си, но паричките ги обединяват.

 8. Мюмюн казва

  Възраждане са 1:1 с партията на Б.Б. Актьори.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.