Топ бизнесмен хвърли бомба: Бойко Борисов ще влезе в затвора!

5 8 211

Топ бизнесмен хвърли ГЕРБ в паника с убедеността, че Бойко Борисов ще влезе в затвора, след като стане ясно кои са авторките на снимките с пачките и кюлчетата в спалнята му.

Скандални твърдения за задкулисие, влияние и опит за кражба на бизнес, това е историята на Пламен Бобоков. Той ѝ брат му Атанас бяха арестувани за участие в организирана престъпна група по публично известното „дело за боклука”.

После получи още обвинения – за търговия с влияние и притежание на антики. „Ще си потърся правата, но след като Иван Гешев вече не е главен прокурор, защото той сега има защита от позицията, която заема. Главният прокурор е много нагъл лъжец”, категоричен бе Бобоков пред Нова. Той обясни, че срещу него и брат му няма образувано дело за незаконен внос на отпадъци.

Реклама

По думите му лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и депутатът от ДПС Делян Пеевски всяка сутрин в 6 часа обсъждали случващото се в страната.

„В момента, в който се разбере кой е правил снимките на нощното му шкафче, Борисов ще влезе в затвора, защото те са правени в различни дни”, смята бизнесменът.

Пламен Бобоков не скри, че харесва новите политици, които сега са в управлението на България, но каза, че те няма да останат дълго на власт.

5 Коментара
 1. Жоро казва

  Пълна подкрепа за Бобоков.
  Мършата да отива на екарисаж.
  Умориха всичко читаво и проспериращо.
  Евала на Бобоков.
  Цяла България го подкрепя и всеки нормален човек.

 2. Таня казва

  Нека не ни е страх
  Истината
  да изплува

  Мутрата да потъне в лайната , които е изсрал лично

 3. Коко казва

  Банкянският измекяр е насран от страх

 4. многознайко казва

  Не съм оптимист,че така ще се случи.Много бавно се действа.Освен това-никаква опция не е това-саммо една.Като го познаваме дали ще се остави да се случи точно това.Или вече е договорено да не го закачат,или просто ще си вдигне дърмите и….яко дим.Бая ресурс има да усвоява.Вие ако сте на негово място….а?Айде да мислим реално.

 5. Кирил казва

  Двамата с Боко ще са в една килия. Нали са баджанаци. Хриси ще им ходи на свиждане.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.