Сигнал от Германия: Човек на Слави се гаврел с мюсюлмани по време на Възродителния процес

0 2 643

Координаторът на партията на Слави „Има такъв народ” за община Ардино Стефан Салов е горил шалвари и се е гаврел с мюсюлманите в Родопите по време на Възродителния процес.

Това пише в свой сигнал Нурикян Мехмедали от Германия.

Ето пълния текст:

Казвам се Нурикян Мехмедали и съм родом от село Бял извор. Искам да ви разкажа за един човек който наскоро е станал координатор в партията на Слави за община Ардино.

Стефан Саров, това е човекът който по време на Възродителния процес обикаляше къщите и наблюдаваше за изпълнението на разпорежданията на партията, а те бяха много, да изброявам сега ще отнеме много място и разказа ще стане твърде дълъг и скучен за четене.

Та този човек, пред очите ми свали от простора дрехите (шалвари) на баба ми и ги запали пред входната врата на къщата и в присъствието на двама полицаи, през това време се караше на баба ми.

Защо го казвам това сега ли? Защото този човек отново заема място в партия, забравил за това което е правил на времето, сега е рехабилитиран и дори се казва, че не е бил член в нито една партия!

Реклама

Явно времето преди 1989 година не съществува за нашите политици. Не мога да забравя онези времена и никога няма да простя на такива хора, всеки път когато стане дума за Възродителния процес пред очите ми минават всичките спомени от онова време, а те са много.

Един от тях е как учителят Димитров в с. Диамандово ми зашлеви един много здрав шамар, защото пред магазина в селото се обърнах към приятел с турското му име, не ме заболя от шамара, даже не го усетих, болката беше друга.

Сега този човек се казва Азис Мехмед Сар и се връща отново, но този път пак променен и готов за нови поръчки. Пращам ви снимка от профила му във фейсбук където позира с новата си партия.

Знаете кое е най-лошото, че политиката в България е пълна с подобни хора, ползващи деменцията на хората и разбира се с нов цвят те пак са в политиката. Не може да има напредък с подобни хора. Много бих се радвал този човек да ме даде под съд заради това твърдение, там ще мога да докажа това което съм написал с много свидетели.

С уважение,

Нурикян Мехмедали

18.02.2022 година, Германия

Публикация на rodopi24.blogspot.com

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.