На Бойко му пари под краката, спасява се с бягство? (ВИДЕО)

1 3 908

На Бойко Борисов му пари под краката. Стана напечено за бившия премиер и само оставането на Иван Гешев начело на прокуратурата все още го спасява. Жежко стана и за приближените на Борисов, и за тези, които разпъват прокурорски чадър над него вече десетилетия наред.

Един по един балоните започват да се пукат и измамите за милиони евро ще стават все по-видими, а обясненията – все по-нелепи, пише „Сега”.

Скандални записи и снимки с името на Бойко Борисов все повече стряскат бившите управляващи. От ГЕРБ всякак се възползват от кризите, за които сами подготвиха почвата.

Реклама

В защитата си Борисов е пуснал цялата си вярна кохорта, а нервността им избива в заплахи за саботаж. Избива и неприкрита наглост и дебелоочие, когато става дума за далавера за милиони като „пропуснатите“ 700 милиона такси за хазарта.

Има още за какво тепърва да се озъртат бившите в управлението и техните защитници и да си плюят на петите, за да бягат.

1 Коментар
  1. QZP казва

    Бойко, не го мислете! Простака се е уредил вече. Нито ще му бъде повдигнато обвинение, нито ще го вкарат в затвора. Ще си живее като шейх с откраднатото на някой слънчев остров, а ние ще го духаме, защото сме робски народ и с робско мислене.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.