ВЗРИВЯВАЩО: Депутатка от „Промяната” прикрива далаверите на Десислава Танева и мъжа ѝ Коста Каранашев в МОСВ

3 4 977

Сигнал на очевидец до Narod.bg разкри, че депутатката от „Продължаваме промяната” Татяна Султанова – Сивева, която вече осветлихме като къртица на ГЕРБ, прикрива далавери на бившия земеделски министър от шайката Десислава Танева и официалния ѝ мъж – кмета на Котел Коста Каранашев.

Десислава Танева върти любовници зад гърба на близкия до Баце Коста Каранашев

Ето е пълния текст на сигнала:

Само Вашата медия показа “топки” и публикува писмото ми за депутатката от “Продължаваме Промяната” Татяна Султанова – Сивева и нейната дружка от ГЕРБ Десислава Танева. Да не забравяме, че последната през 2017-а роди  2 деца от котелския кмет – видния каракачанин Коста Каранашев, солташак на Бойко Борисов.

Сега идва реч да ви кажа и защо цял Котел и половин Сливен се напънаха да избират г-жа Сивева и да я направят народен представител от “Промяната”. Много просто – тя е сложена в парламента да разпъва чадър за далаверите по линия на екоминистерството над Десислава Танева и мъжа й – котелския кмет.

За тези далавери писаха колегите ви от „Биволъ”: “Зет” на кмета на Котел усвоява евросубсидии след като е санкциониран за нередности и https://bivol.bg/gerbonomics-kotel-1.html, но досега всичко е упешно покрито.

А госпожа Татяна Султанова-Сивева стратегически влезе в двете най-важни парламентарни комисии – по земеделието и по екологията. Там тя е сред малкото, които са в час с нещата и умело залъгва баламурниците.

Нали не сте забравили, че преди да стане народна представителка, Татяна Султанова – Сивева беше назначена да отговаря за еврофондовете в МОСВ точно от Десислава Танева.

И за благодарност разписваше на конвейер безсмислени, но скъпи проекти на община Котел, изпълнявани изцяло от фирми, близки на кмета и на Десислава Танева.

Говорим за никому непотребни селски футболни игрища, градинки и какви ли не щуротии на фона на разбитата канализация, ръждива питейна вода и мръсни, затлачени водни басейни в района на Сливен.

Реклама

Каракачанинът Коста Каранашев е сред любимите кметове на Буци

Усещайки, че иде време за отплата и персонално съдебно преследване на криминалните деяния в МОСВ, Танева и мъжът ѝ си назначиха личен чадър в управляващата партия.

Този чадър носи прекрасното женско име Татяна и е обещала косъм да не падне върху Танева и Каранашев.

Хич не е случайно, че госпожа Сивева, съпругата на строителния инвеститор Стефан Сивев (не пиша това име случайно, обърнете му внимание) е събрала най-голям брой преференции в сливенски окръг на изборите.

Ако си направите труда да погледнете в сайта на ЦИК в кои точно секции депутатката Султанова-Сивева води, ще видите две неща. Първо – това са цигански секции, чиито избиратели са собственост на банда цигански лихвари.

Те държат личните карти на ромските избиратели и им ги раздават само за да гласуват за когото трябва. Тези лихвари са в стройна пирамидална структура. Над тях са каракачанските „ба̀шове”, които целуват ръка на „батко Коста” – котелския кмет и мъж на Десислава Танева.

Или по-право – баща на децата ѝ. Колко ѝ е мъж и дали успява да се вредѝ от младите любовници – това е друга приказка. Над Коста е бургаския кмет Димитър Николов, а най-отгоре – Бойко Борисов.

От 2009 година до ноември 2021 г. тези секции чинно са давали гласове за Десислава Танева и ГЕРБ. Същите цигани избраха и Коста Каранашев за кмет на Котел. И изведнъж на изборите през ноември тези оскотели от глад и мизерия цигани са изживели катарзис, гласувайки за „Продължаваме Промяната”?

Глупости – тези гласове бяха дадени на Татяна Султанова (Сивева по мъж) лично от „батко Коста” и от „кака Деси”. Защо ли? Ами елате в Сливен, тук и камъните знаят защо. Няма да ви казвам за креватните врътки и трансфери между боса на „Мел Инвест холдинг” Вълко Вълев с Десислава и Татяна, че човекът си има млада жена от БСП.

Няма нужда да правим интриги. Ще си замълча и за топлата връзка с Иво Прокопиев веднъж от страна на Вълев и „Мел Инвест” (все пак Десислава по тази линия не стана земеделски министър през 2009 г.) и втори път по линия на депутатския съпруг Стефан Сивев.

Има време – ще ви разкажа и за тях, а също и за това откъде има пари мъжът на депутатката Сивева и защо „връща” част от тях като реклама в медиите на Иво Прокопиев.

Очаквайте продължение на поредната корупционна история с Десислава Танева и Татяна Султанова само в Narod.bg

3 Коментара
 1. ИСТИНАТА казва

  Тихо!!! Тихо!!! Тихо,за да НЕ ни ЧУЯТ от Брюксел!? ПОМНИТЕ ли?????????????????????????????

 2. Lucid & Ferrous казва

  Божей, ми какви промени може да прави тази блондирана мангалка Татянка. Мъ я чУпка!
  Между 2025 и 2030 магнитните полюси на пранетата ще се обърнат, а между 2030 и 2050 Слънцето минава в микро-нова. В състояние на микро-нова Слънцето изхвърля отпадъчен материал под формата на плазмени джетове с температура между 8 000 – 12 000 С. Дори за секунди тези джетови да „оближат“ Земята, всичко се топи, дори и камъка. – доказано е, пясъкът в Сахара е станал на стъкло. Явленията са циклични и НЕОТМЕНИМИ.
  По темата – най-важни за оцеляването на населението са земеделието, водите и покрива над главата
  Разкарайте тези некадърни, прости и алчни кокошки и търсете отговорни и интелигентни хора че ще ни се такова родата.

 3. […] на очевидец до Narod.bg разкри, че депутатката от „Продължаваме промяната” […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.