БЕЗ МИЛОСТ: МВР обяви национална операция срещу мафията, ченгетата слагат КПП-та

3 5 195

МВР обяви, че извършва национална операция срещу криминалния контингент, като предупреди, че на места може да бъдат изграждани временно КПП-та.

Полицейски действия срещу активния криминален контингент се извършват на територията на цялата страна, обявиха в официално съобщение от вътрешното ведомство.

От МВР обясняват, че новите действия са продължение на предприетата операция от 10 февруари в пирдопското село Антон, където бяха арестувани двама братя по обвинение, че са съпричастни с убийството на местен пастир.

Реклама

„След приключване на работата там, министърът на вътрешните работи Бойко Рашков разпореди по места да се събере информация за дейността на активния криминален контингент и за лица, упражняващи неправомерен натиск над населението“, разказват от министерството.

След анализ на постъпилите данни в Главна дирекция „Национална полиция“ е била разпоредена специализирана полицейска операция, като действията са в ход от петък вечерта. В тях са включени служители на Икономическа, Криминална, Охранителна и Пътна полиция.

На място екипите следят за неправомерно носене на забранени субстанции, оръжие, крадени автомобили.

Освен това се водят беседи с лица, за които има данни, че се занимават с престъпна дейност. При необходимост в определени населени места ще се ситуират и КПП, обясняват от МВР.

3 Коментара
 1. Цецко казва

  Само така

 2. Корифей Суро-Гатев казва

  Ей тия ПП нямат никаква милост бе! Службите са се задействали мега енергически, смело, дръзко и джелезно дребни локални “лоши“ после кво прайм?
  Ми така както са я подкарАли, като стой па гледай, утре Регион Папуристан може да вземе да осъмне с една недопустима НУЛЕВА престъпност?!? Това до известна степен е вредно за екологиката и за зелените синегретики на тренда на реципрочната куролация на прокси хъбовата рутина енигма.
  Ние по-простите , на такива медиино осветени рутино-тренировачни псевдоакции им кзавме забаламосваща и насочена само към ТВ дебилизирани кибици, медиина пушилка .
  Не симулирайте псевдо активност от типа на “кьор-фишек-парлама-кириз“, а хванете 20-те най-голями мега-гига-астро-БАНДИТИ и около 999-те средно голями АЙДУЦИ в България! И не се правете на ущипани, че не ги знаете кои са те! ВСИЧКИ В РЕГИОН ПАПУРИСТАН ГИ ЗНАЕМ КОИ СА!

 3. ???? казва

  А,КОГА МВР ще ОБЯВИ: КЪДЕ е НОЩНОТО ШКАФЧЕ?, КОЯ е Мата Хари?,На КОГО е гласът от ЗАПИСИТЕ? ИСТИНАТА за Барселона?,…………и т.н.,……………и т.н.,КЪДЕ са ОТКРАДНАТИТЕ МИЛИОНИ,МИЛИАРДИ от ОПГ „герб“?! КОГА?! НАРОДЕ???? НАРОДЕ???? НАРОДЕ????

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.