Само в Narod.bg: Натали с подаръци от ББ – екскурзия и чанта „Версаче” за 3 бона („селянката от Барселона” останала в миналото + ЧАТ и СНИМКИ)

0 5 236

Със своите умения под чаршафите Натали заработи нови подаръци от изпадналия в изолация ББ, разкрива нов сигнал ексклузивно до Narod.bg.

Макар и наскоро да се ожали от любовната немощ на Шугър деди, блондито продължава да топли спалнята му в „зайчарника” в Банкя, показва пореден чат между Наталка и нейна дружка-клюкарка.

Реклама

Сега ББ отпуснал някоя банкнота от чекмеджето за нова чанта „Версаче” от колекция 2022 и екзотична екскурзия с маминка. Поводът е денят на влюбените 14 февруари, сама признава палавницата.

1450 евро струва новата чанта на Натали

В минал чат гневната Натали нарече любовницата от Барселона „селянка”, която, обаче, вече не „играе”, защото останала в миналото. Сега целият евро поток бил само за нея, защото „аз съм топ в момента“.

От чата научихме още, че разкрепостената звезда прекарала нощта в петък срещу събота със своя застаряващ любовник, който събрал всички сили за нови креватни приключения.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.