Само в Narod.bg: Корнелия свързана с Бойко през Калоян Методиев и Румяна Коларова

0 4 463

Задкулисната приятелка на Бойко Борисов – Корнелия Нинова, се оказа свързана с ГЕРБ и по други, доста по-прикрити връзки, издаде само пред Narod.bg отлично информиран източник от „Позитано” 20.

Оказа се, че личният политолог на Нинова и отскоро началник на кабинета ѝ – компрометираният и прогонен от президентството Калоян Методиев, е топлата връзка с хунтата през личната политоложка на Буци – Румяна Коларова.

Методиев и старата гурбаджийска пушка са свързани още от Софийския университет, където професорката, която днес венцехвали свяка стъпка на бившия премиер, е била преподавателка на близкия до сърцето на Корнела Калоян Методиев.

Реклама

Още тогава пишман политологът е бил слабост на професорката от ГЕРБ, а връзката им продължава и до днес, но зад кулисите и в угода на партийните им господари, ясен бе информаторът на Narod.bg.

Именно Румяна Коларова преподавала политология на Калоян, очевидно не се е справила добре, смее се източникът ни.

Интересното е, че в онези години сегашният „ляв интелектуалец” е бил силно запленен от идеите на… Иван Костов и неговата масова приватизация, превърнала се в масово ограбване на държавата, завърши историята си читателят на Narod.bg.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.