Мафия! Руски депутат прави партия на олигарсите с гербопитеците Росен Плевнелиев и Даниел Митов

4 4 369

В София се проведе конференцията „За свободна Русия!“, за да се регистрира официално уж социално движение на свободните руснаци в България. Координатор е бившият депутат от Държавната дума на Русия и опозиционен руски политик – Генадий Гудков. Компания му правят гербопитеците Росен Плевнелиев и Даниел Митов – Къдравата Сю.

„Нашата цел е да спрем путинската пропаганда. Ние искаме да работим с всички демократични общности в България“, заяви Гудков.

Целта на движението е представянето на гледната точка на свободните руснаци, независими от Путин, които се стремят да обяснят на политиците и на пресата в България и по света, че Русия не е Путин и Путин не е Русия. На събитието присъстваха „ирландската пастирка” Росен Плевнелиев, депутатът от ГЕРБ Даниел Митов – Къдравата Сю и депутатът от Демократична България Атанас Славов.

Реклама

Даниел Митов сподели, че бившият премиер от СИК Бойко Борисов също е имал желание да присъства, но е на посещение в Разград.

На различно мнение обаче е икономистът и общественик Мадлен Кирчева. Според нея това е организация на олигарси, за които има подозрения, че са обвинени в корупция в Русия.

„Това събитие е организирано от олигарси, за които има съмнения, че са обвинени за корупция в Русия“, коментира  Кирчева.

Според нея това движение и неговите организатори ще бъдат използвани от Запада.

4 Коментара
 1. От кухнята казва

  Генадий Гудков и синът му Дмитрий Гудков са агенти под прикритие на Путин, играещи ролята на опозиционери. И двамата са евромилионери, пуснати да събират контраразузнавателна информация в чужбина. Нищо не е така, както изглежда.

 2. КЪРТАЧА казва

  плевлю…..та кой нормален или ненормален човек ще тръгне след този плашипутарник освен ако не иска да му пръсне гъзъ от ебане.тоя си плаче да бъде изнасилен отвътре на вън ,тя и синоптичката не пускаше в гъзъ но жена бързо се учи

 3. Корифей Ботушеф казва

  В тази нова партия се е спотаил един бих казал смело, доста огромен потенциал. Тя автоматично става много конкурентен участник в парадигмата на политическите борби в България. Синергията на хъбовата и куролация ще определи тренда на прокси каризмата в нишата на косиносната или дори и в котаранговата и прокси парадигма на новите девалвирани виртуално-нереални цености в световната политика. С огромния латентно кинетичен респект от клъстерна народна любов, която вече е акомулирал и на която популярност се радва самия господин Роско, ако застане наело и с него се включи и чаровния омайник, бракоразводния бивш президент от Филибе, магичната двойцата като нищо ще могат да наберат гласове , минимум на нивото което успя да набере и другия наш батале и мастит български политик , господин Цецо Конецо. Общо с Цецо Конецо и неговия меценат, господин Преждовдвете нови партии, като стой та гледай, ще оберат поне общо минимум 0,07% от най-качествените гласове на следващите избори в България!

 4. Наблюдател казва

  А новата шефка на ВКС Захарова и този шефа на СГС, дето е без бъкгарско гражданство, а само с руско по рождение, ще ги вклюат ли в новото движение?! Щом като зад „целофана“ надничат такива БКП-екскременти като Роско, работата е осмърдяна още от самото начало! Съчуствам на американците, че не могат да се опрат на поне един свествен човек в България – все цопават на редки БКП+Б3НС+ДС-лaйнa!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.