УДАР! МВР започва акция „Свински олигарси”

2 4 910

Разследване под кодовото наименование „Свински олигарси“ започват спецслужбите. Според информатори зад разследването стоят данни, събирани през годините за червения мултимилионер Георги Гергов.

Олигархът, който е собственик на Пловдивския панаир и натрупа първите си милиони от свинеферми, е разработван за престъпления поне по 7 точки от Наказателния кодекс, включително и особено тежки престъпления, разкриха за Филтър източници от МВР.

Двама защитени свидетели са дали показания за бизнеса на Гергов и свързани с това събития. Политици, масони и всякакъв тип имена от мейнстрийма минават през разработката.

Реклама

Все още нищо не е доказано и работата по случая е далеч от прокуратурата, но е твърде вероятно Гергов, за когото не е тайна, че е близък с Бойко Борисов, да бъде обвинен като шеф на организирана престъпна група (ОПГ).

Подобна информация звучи твърде смело, защото не са тайна многобройните връзки на Гергов с магистрати и политици.

Така например бившият главен прокурор Сотир Цацаров е един от хората, които попадаха в обкръжението на милионера.

Олигархът дълго време бе сред лидерите на БСП, но се скара с Корнелия Нинова и бе изключен от столетницата. Преди това лъсна нахилен и от снимка с президента на страната Румен Радев от сватбата на сина на вицето Илияна Йотова.

2 Коментара
  1. българин казва

    Боклук до боклука мила моя майноле!

  2. Бай Ландо казва

    Само бял-бля, медиини пушилки, а реално действия, зелч- зиро!
    Като ги видим тези над 1000 мародери , дето опоскват и до днес Регион Мутро-Клепто-Дебилистан в килията, тогава ще ви повЕрваме!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.