Щуреят на Баце разсмя България: „Мис Бикини“ не познава Бойко Борисов

1 5 545

„Нито аз, нито сестра ми Борислава и родителите ми познават Бойко Борисов. Историята с къщата в Барселона не ме интересува изобщо. Борислава, както и аз, не се притесняваме изобщо от този случай и той по никакъв начин не ни се отразява.“

Това обяви пред „България Днес“ бившият футболист на ЦСКА Станко Йовчев, шурей на Бойко Борисов и брат на „Мис Бикини 2006“ Борислава Йовчева, която има дъщеря – Ема, от бившия премиер.

32-годишният мъж, наричан иронично Машината, откровено излъга за познанството си с Баце, след като има достатъчно снимков материал, доказващ, че двата се знаят доста добре поне от футболния терен.

В края на април 2012 г., когато еротичната моделка родила от тогавашния премиер, ритнитопковецът лично се похвалил, че вече е „недосегаем“, защото сестра му има дете от „много силен човек“, припомня Narod.bg. За капак лично Баце го е поставил за управител на известна кръчма в центъра на София, но иначе двамата „не се познават“…

В понеделник наследникът на Борисов Кирил Петков обяви, че в доклада от испанската полиция до МВР по случая „Барселонагейт“, който само Narod.bg публикува в пълния му вид, има снимки на Борисов. „Но не го уличават директно, а казват, че според тях има замесени висшестоящи лица в тази афера“, допълни Петков.

„Испанските власти ни дават пример за пране на 5 милиона евро. Снимките на Борисов са сложени като потенциална свързаност“, посочи още премиерът.

Реклама

Любовната афера на Бойко с манекенката Борислава Йовчева отново излезе на преден план след разследване на испанския вecтник „Ел Пeриoдикo“. Издaниeтo публикувa три cтaтии, чe пoлициятa в Кaтaлуния и cпeциaлизирaнoтo звeнo зa бoрбa c кoрупциятa към иcпaнcкaтa прoкурaтурa рaзcлeдвaт прoизхoдa нa 5 млн. eврo. Парите били инвecтирaни в имoти в Бaрceлoнa чрез фирми, свързани с набедената за любовница на Бойко и нейното семейство.

„Като гледам, се върти постоянно едно и също нещо, когато наближават избори. Според мен ще има пак нови избори. Това говорене е предизборно. Нас изобщо да не ни интересува това, че ни свързват с някой. По никакъв начин не ми се отразява този казус, аз съм над тези неща. Гледам си семейството и работата и оттам нататък нищо друго не ме интересува. И сестра ми е над нещата“, убеден е треторазрядният футболист Станко Йовчев.

Братът на „Мис Бикини“ носеше екипа на ЦСКА между 2007 и 2008 година и след това между 2011 и 2013 г. В мач срещу „Миньор“ (Пк) бележи единствените си два гола за „червените“ при успех с 4:1.

У нас е ритал още за „Рилски спортист“, „Бдин“ (Видин) и „Локомотив“ (Пд). Прави и международна кариера в по-ниските нива на футбола в Гърция. Вече е спрял със спорта.

Станко напомни, че Борислава вече не живее в Барселона в имота от Бойко Борисов, продеден доста под реалната цена само за 1,7 млн. евро.

„Сестра ми живееше в Барселона преди, но покрай тия глупости вече не. Няма никаква истина в това, което се пише“, категоричен е Станко.

Премиерът Бойко Борисов също определя като „фалшива новина“ приписваната му връзка с Мис Бикини 2006 Борислава Йовчева. Баце също твърди, че не познава въпросната Борислава и че няма дете от нея, каквито информации се появиха в публичното пространство.

1 Коментар
  1. Со керез казва

    Може и да е така. Приматът от Банкя да даде ДНК на отрочето и проблемът е решен – не я познава тЪз жинъ.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.