ЗУЛУМИТЕ започнаха: Корнелия скочи на Кирил Петков за АЕЦ „Белене“

2 2 023

Зулумите на Корнелия Нинова започнаха – БСП атакува премира Кирил Петков за АЕЦ „Белене“. Във връзка с неколкократните публични изявления на министър-председателя относно изграждането на атомната електроцентрала, Изпълнителното бюро на НС на БСП под диктата на Корнелия прие следната позиция:

Изхождайки от подписаното Споразумение за съвместно управление на Република България в периода 2021-2025 г. в частта „Енергетика“, заявяваме следното: БСП се придържа стриктно към текста на Споразумението.

Реклама

„Необходимостта от изграждане на нови ядрени мощности, уточняването на типа на реакторите и площадките, да се прецени след независим експертен анализ, който да е публичен и на база икономическа целесъобразност, най-ниска цена и време за изграждане“.

Този текст не изключва и изграждането на АЕЦ „Белене“. Призоваваме коалиционните партньори да се придържат към подписаното споразумение, завършва вербалната атака на близката до Баце Корнелия Нинова.

2 Коментара
  1. Драгой казва

    БСП трябва да се върне в управлението на България, най-малкото ще подсигурят с АЕЦ Белене и ЮП страната ни и ще бъдем независими, за разлика от прасетата, които над дванадесет години лапаха и даже купените реактори не монтираха и скоро ще имаме енергиен колапс!

  2. !!! казва

    И комунисти и демократи се гъзят на запада, АЕЦ Белене отдавна да беше построена. На ония им е изгодно да сме бедни и да нямаме ток. Защо тия, дето затвориха първите 4 блока на Козлодуй, не са в затвора?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.