„Барселонагейт“ – пране на 5 млн. евро в три направления (ВИЖТЕ)

2 4 843

„Това, което аз научавам от снощи ми дава основание да направя обосновано предположение, че става въпрос за пране на пари в много големи мащаби и за което става ясно от този доклад.

Пране на пари в три направления – луксозна къща в Барселона, луксозна лимузина и луксозен бутик, който работи на загуба“. Това зави политологът доц. Иво Инджов за изнесените от испанските власти документи по случая „Барселонагейт“, който единствено Narod.bg публикува.

Според разследването с проследяване, проведено в Барселона, е замесено името на бившия премиер Бойко Борисов и неговата бивша жена, от окято има дъщеря Ема – Борислава Йовчева „Мис Бикини 2006“.

„Има две следи на финансиране, които са анализирани в този доклад, като следи на възможно пране на пари от източници и фигури, свързани с бившия ни министър-председател и надали става въпрос само за присъствие на негова снимка, както каза Борисов. Около него става все по напечено и горещо.

Реклама

Тук въпросът е има ли връзка между него и високопоставените източници заподозрени в пране на пари“, добави експертът.

„Според мен е подходено достатъчно професионално. Има много факти и цитирани документи, публични източници, които навеждат на мисълта за възможно пране на пари“, подчерта Инджов.

„Излизат все повече факти и обстоятелства, с които може да се подрежда пъзела. Очаквам скоро българските власти да изкарат нова информация, която да ни помогне да разберем какво се случва в „Барселонагейт“, заяви той.

„Факт е, че името на бившия ни премиер е замесено в много скандали“, подчерта Инджов.

2 Коментара
  1. Затвор за тиквата казва

    Бойко, бойко, бойко, само за този примат, свършен простак се говори. Вкарвай те го в затвора или в лудница този бандит и да се приключва с изявите му, особенно през уикенда. Противна мутра, повдига ми се от него.

  2. […] „Барселонагейт“ – пране на 5 млн. евро в три направлен… […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.