Само в Narod.bg: Бойко скри „Мис Бикини” и дъщеря си Ема в Рим (манекенката кара порше за €70 000, малката учи в Miranda СНИМКИ + ДОКУМЕНТИ)

2 25 229

Дъщерята на Бойко – Ема Бориславова Йовчева, родена на 18 април 2012-а и нейната майка Борислава Георгиева Йовчева, са били изведени по спешност извън Испания и пратени далеч от скандала „Барселонагейт”, разкри първо Narod.bg.

Според данните, които се съдържат в документите, изпратени на МВР от испанските власти, се съдържа информация, че Ема и майка ѝ Борислава са покрити в Рим, Италия.

От документите научихме още, че след наблюдение на къщата в Барселона, покрай която започна и разследването за пране на пари от Борисов и близкия му кръг, е установено:

действителните ползватели на дома са Борислава Йовчева, дъщеря й Ема Бориславова Йовчева, родена на 18/04/2012 (испански номер на чужденец МЕ У3335205И) баща й, Георги Йовчев и майка й Светла Бориславова Йовчева.

Ема Йовчева посещава училище Miranda в Sant Just Desvern, Барселона, и като за неин единствен настойник е посочена майка й – Борислава Йовчева.

Справка Общинския регистър на жителите потвърждава информацията, че Йовчева заедно с родителите си и детето пребивават на гореспоменатия адрес.

Автомобилът, който Йовчева ползва често е бяло порше Macan с регистрационни табели 60261X0, регистрирано на името на фирмата ЕМА BGS SL.

Реклама

Въпросният имот може да се класифицира като луксозен, намира се в скъп квартал на Барселона, разполага с частна охрана и модерни системи за видеонаблюдение, както се вижда на приложените снимки.

Предполага се, че Борислава Георгиева Йовчева е свързана с фирмите NUMINVEST SL и ЕМА ВGS SL и двете регастрирани на адрес Calle Francesc Ribalta 8 в Барселона.

Проверка в социалните медии показват снимки на Йовчева като победителка в конкурса Мис Бикини България през 2006 г., когато е едва на 17 години.

Според жалбоподателя Борислава Йовчева е настояща партньорка на Борисов, с когото имат общо дете. Двете (тя и дъщеря й) живеят на гореспоменатия адрес Calle Francesc Ribalta 8, преди да избухне скандалът.

Йовчева има брат, Станко Йовчев, футболист, който изкарва прехраната си като професионален футболист, играейки от 2014г. за третодивизионния гръцки футболен клуб Panseraikos. Преди това е бил футболист на Локомотив Пловдив.

Следващата снимка показва ръкостискане на футболен мач между Станко Йовчев и Бойко Борисов, където са се срещнали двамата мъже.

През 201Зг. Георги Йовчев заменя дъщеря си като директор на фирма NUMINVEST. Също така Георги Йовчев е съуправител заедно със Силвия Илиева Николова на фирмата ЕМА BGS SL. Твърди се, че Йовчев е увеличил капитала на фирмата до близо един милион евро.

4.- Проверки, извършени с цел потвърждаване на фактите, посочени в жалбата

4.1 Извършено полицейско наблюдение на жилището на адрес Calle Francesc Ribalta 8.

2 Коментара
  1. Мюмюн казва

    Ей, тоя Бойко е голям коцкар. Колко п.утки върти, то не бяха Мата Харита и най- различни манекенки. Евала.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.