САМО в Narod.bg: „Възраждане“ купи структура на „Атака“ срещу… безплатна фанта от барчето

0 4 754

„Възраждане“ влезе във властта и започна с байганьовските номера – уреждане на роднини в НС и гонене на още повече власт с цената на всичко.

Импулсната красавица Искра Михайлова от „Възраждане“, например, копира действията на управляващите и урежда свои близки с благи постове. Яна Динева, например, секретар на старозагорската организация, е вече неин съветник в Народното събрание.

Дамата е вечен студент – следването ѝ доста се проточи във времето, но очевидно има нужния капацитет да съветва депутатката, опасно близка до Костя Копейкин, която в миналото е пъшкала и охкала в любовен телефон. Пазачът ѝ пък – Галин Динев, я следва като кученце, за да я „пази“ при зачестилите медийни прояви.

Властта опиянява и „Възраждане“ е поредният пример. В структурите на партията расте недоволство, че от старите партии като ГЕРБ и БСП, се вливат сравнително млади хора, които изместват кадрите, с които Костадинов работи в тези 8 години.

Случи се това, което се случва с ВМРО, когато влезе във властта – хора, нямащи нищо общо с идеалите на партията, навлязоха и след нейното крушение се преместиха в новите, които сега са на власт. Тече уреждане на всички тези, които са приятели или близки до лидерите.

Реклама

В момента се харчи нашироко – за Нова година по места са раздавани пакети на социални слаби – за първи път от години.

Друг пример – в Димитровград, въпреки че партията на Копейкин има право на офис като парламентарно представена, е наето помещение в центъра на града за 500 лв. наем.

Градят се структури с платени координатори и организации, от които няма как да очакваш лоялност и някакви смислени политически действия.

Купуват се, например, структури на „Атака“, последният случай е от малък град в Софийска област, където структурата на Волен Сидеров буквално е купена срещу плащане на наема на клуба и безплатни напитки от барчето на клуба на местната организация.

Тече пълно завземане на структури и на останалите националистически партии с цел Костя Копейкин да остане единствен представител на национализма в политическия живот на страната. Сега Костадин Костадинов отново плаши с протести, очевидно парите го бият по джоба, защото на миналия „бунт“ срещу зелените сертификати автобусите от цялата страна, докарали хора за масовката, са били безплатни и отделно се е плащало по 100 лева на човек, за да се участва в пиар акцията на „Възраждане“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.