Влади Далаверата: Мрън-мрън, джипът не е мой

2 3 644

„Първо – колата не е моя. Аз съм ползвател на лизинг. Второ – колата не е открадната, а е обявена за издирване в Интерпол. И трето – експертизите показаха, че автомобилът не е манипулиран“. Така бившият финансов министър Владислав Горанов – Влади Далаверата, коментира куриоза със спирането на българо-сръбската граница с краден джип тойота, издирван в Русия.

„За мен този казус ще приключи в рамката на производството, но да ми цитирате някой член на това правителство като авторитет е като да цитирате „Гугъл“. Аз не случайно започнах с това, че сме жертви на социален експеримент. И отговорността ще тежи на тези системни партии, които го подкрепят, но и на тях скоро ще започне да им тежи“, допълни Горанов, част от списъка ТОП 20 на най-корумпираните.

Реклама

„Не ми е на нивото това. Аз моите действия ги предприемам като ходя да гласувам. Никога не съм се подвеждал и не съм изпадал в състояние, в което да бъда заблуден“, подчерта Горанов.

„Виждаме напоследък, че освен с некомпетентност сегашното управление е заредено с особена агресия, която не отива на младите хора, но този социален експеримент ще тежи на тези, които го подкрепят“, изцепи се Горанов, на когото Васил Божков предал десетки милиони подкуп, за да опази хазартния си бизнес.

„Не е сериозно един централен държавен орган на изпълнителната власт каквото по съдържание трябва да бъде министър-председателят да борави с „Гугъл“. Обидно е за всеки български гражданин, ако премиерът с всички пари, които се харчат за служби, е готов да изготви списъци от „Гугъл”, прави се на умен Влади Далаверата.

2 Коментара
  1. комшията казва

    бе я му е… маата на този мухльо ,тя жена му го дъни през час

  2. Затвор за тиквата казва

    Простак! Този наглец с мутра на фашист с кеф бих му бил един шут в дебелия..
    .. Като министър ни тормозише и рекетираше, а той забогатя с кражби. Съд и затвор за крадливото копеленце!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.