Бившият следовател №1: ГЕРБ е партия на СИК, Маджо, Маргините, Котараците и всички крадци

7 9 963

ГЕРБ е партия на СИК, Маджо, Маргините, Котараците и тези, които крадяха от българската икономика и пълниха онези прочути чекмеджета.

„Топлата вода” откри бившият шеф на Националната служба за сигурност ген. Атанас Атанасов, лидер на ДСБ, на националното събрание на партията, малко преди отново да бъде гласувана кандидатурата му за председателския пост. За него той влиза в сблъсък с бившата си заместничка и бивш депутат в 45-ото НС Цецка Бачкова.

„Продължаваме промяната” буквално изсмука енергията от демократичните гласове на „Демократична България”. Причините ДБ да получи лош резултат на последния парламентарен вот той раздели на вътрешни и външни.

„Вътрешните причини трябва да тълкуваме самокритично, външните са ясни. Появи се нов политически играч, който бързо стъпи на електоралния терен и буквално изсмука енергията от демократичните гласове на ДБ.

Направи го не само заради позитивната си кампания и лъскавата си опаковка, която на която сложи в голяма част от нашите послания”, каза Атанасов пред съпартийците си.

Реклама

Причина за отдръпването било също, че ДБ осигурило в 45-ото и 46-ото НС „развръзка в сложната политическа ситуация”. „Отливът на гласове за ПП основно от нашата мека периферия”, призна ген. Наско.

Според него управленската коалиция е била невъзможна без БСП, колкото и да не му се е искало да управляват заедно с левицата.

„Бяхме изправени пред дилема да подкрепим мандат на ПП без да влезем в него или да влезем в него. Решението беше трудно именно заради БСП. Зад това стоят много идеологически и политически причини”, обясни бившият шеф на НСС и обясни, че неучастието на ДБ в коалицията, щяло да направи управлението „още по-нестабилно“.

Често в речта си Атанас Атанасов заговаряше за ГЕРБ, Бойко Борисов и „Порочния модел Борисов“. В края на словата си той попита: „Кое прави ГЕРБ десница?“

„Могат ли да бъдат десница тези, които компрометираха българската демокрация в най-краен предел? Тези, които гонеха чуждестранните инвеститори, които крадяха и присвояваха бизнеси в България? Могат ли да бъдат десница тези, които многократно предаваха енергийния ни интерес на Кремъл? Кое ги прави десница – шепата изтъргувани кариеристи от ДБ?

ГЕРБ е партия на СИК, Маджо, Маргините, Котараците и тези, които крадяха от българската икономика и пълниха онези прочути чекмеджета“, отсече Атанас Атанасов.

7 Коментара
 1. Писна ми от лицемери! казва

  А да нямаме АЕЦ и да скача цената на тока за цяла България и фирмите, по-добре ли е?
  Докато БСП не започне да управлява, няма да има подобрение в енергетиката, пропуснахте ЮП, АЕЦ Белене, всичко, което можеше да усили енергетиката и намали цената на тока!
  Наско, ти българския интерес ли гледаш или чуждия? Защо трябва да намяме АЕЦ централа Белене о по-евтин ток ми обясни!

 2. Писна ни! казва

  Пак предатели на българските интереси влязоха във властта, България ще изпадне в енергиен колапс ,ако не построи АЕЦ Белене и ЮП ще навредите на България и Европа! Вие на кого служите, кой ви дава заплата и ви храни, кой? Предатели!
  Не разбрахте ли, че вредите на България лишавайки я от евтина енергия, писна ни от предатели, ако така ще предавате българските интереси , разкарайте се от властта, писна ни от предатели, писна ни!

 3. Аз казва

  И отдавна ми дадоха вече други цветове, не съм слънце и не съм зелено.

 4. доообре казва

  Хубаво, само че вие им бяхте съучастници !

 5. ееееееееее казва

  Престанете да ме слагате слънце, вече ми дадоха друга снимка и други цветове и то отдавна и не съм зелено!

 6. Со керез казва

  Эхали цыгани, муй догониш…

 7. Гигс казва

  Браво за тези думи. Истина.
  Крадците на бесилото или да им отрежат и двете ръце

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.