САМО в Narod.bg: Цветанка Ризова си хвана гадже – адвокат от ГЕРБ (СНИМКИ)

0 9 682

Водещата на „Лице в лице“ Цветанка Ризова вече не крие гаджето си. С адвоката Красимир Недев, отявлен фен на ГЕРБ, официално признаха, че са двойка и изживяват страстен роман, макар прехвърлили 50-те, разкри ексклузивно Narod.bg.

Адвокатът и журналистката, когато още криеха връзката си

Красимир оповести връзката си с кипрата журналистка, като публикувайки във фейсбук тяхна обща снимка, на която позират върху неговия мотор. Новата половинка на Ризова е запален рокер и очевидно тя няма против екстремното му хоби, щом с охота се качва върху мощното возило на две колела.

Недев е и страстен фен на гербаджийската халтура в Европейския парламент Мария Габриел, която бе набутана за комисарят, отговарящ за иновациите, научните изследвания, културата, образованието и младежта.

Вижда се, че двамата с Цветанка вече яздят мотора на адвоката, като вземат мерки за сигурността си и се возят с каски,. По този повод журналистката миньонче за пръв път е захвърлила високите токчета и е обула маратонки, за да следва любимия си в рокерските приключения.

Също като нея Красимир Недев е разведен с майката на двете си деца.

Цветанка също от години е в отбора на разведените, след като се раздели в съда с бащата на единствения си син Георги – бизнесмена Анатоли Георгиев, с когото се радваха на дългогодишен щастлив брак.

Всъщност близостта ѝ с адвоката Красимир датира от миналото лято, когато двамата за пръв път бяха засечени на публично място заедно. Журналистката заведе новия си любим на премиера на книга на бившия министър на културата Петър Стоянович, която бе представена пред отбрана публика в двореца „Врана“.

Реклама

След това Ризова и Недев се появиха на още няколко светски събития заедно, но спазваха етикет и не си позволиха да демонстрират близост пред камерите. Лятната си ваканция водещата на „Лице в лице“ също прекарала в компанията на новия си любим край морските вълни.

56-годишната телевизионерка и възлюбеният ѝ са на сходна възраст за разлика от бившия ѝ партньор в живота, който бе с 12 години по-млад от нея. Преди да срещне Красимир и да се събере под един покрив с него, Ризова доста време имаше връзка с младия лекар Веселин Йолов, а двамата няколко пъти бяха заснемани заедно.

Как и защо отношенията им приключиха, така и не стана ясно, но известно време Йолов бе на командировка в чужбина. Говори се, че точно натоварената му професия и постоянното му отсъствие ги отдалечили с Цветанка.

Гербаджийските пристрастия на Ризовото гадже личат ясно от снимка с Мария Габриел, под която се мъдри следното хвалебствие:

Когато едва от снимката разбереш колко нелепо къса ти е вратовръзката…

Шегата настрана – впечатляващо енергична и успешна като еврокомисар Мария Габриел (?????).

Българската адвокатура – в партньорство с модерна Европа.

Международна конференция на тема „Предизвикателствата пред правната професия, произтичащи от програмата на Европейския съюз за дигитализация” организирана от Висшият адвокатски съвет – Гранд-хотел “София”, 22.06.2018 г.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.