МЪЛНИЯ: Бойко Рашков започва акция срещу деребеите в цяла България, лъсват нови ГЕРБ далавери в АМ „Хемус“(ВИДЕО)

1 4 036

Ръководството на МВР започва мащабни акции срещу деребеите по места в цяла България, които са известни в обществото, но до момента са останали незабелязани от Министерството на вътрешните работи и прокуратурата.

Това обяви преди минути вътрешният министър Бойко Рашков на специален брифинг. По думите му още не е пристигнала папката с топ бандитите, която прокуратурата трябва да предостави на МВР.

„Може пък да изскочи име на някой от бившите управляващи от ГЕРБ, което прокуратурата да се реши да осветли”, предположи Рашков.

Реклама

По грабежа „Хемус” има няколко дела, подчерта МВР министърът. Едно от делата е в Националното следствие, но оттам до момента няма никаква информация какво е свършено. В ГДПН приключи проверка по един епизод от сагата „Хемус”, която беше изпратена на 8 декември в СГП, но до момента няма данни прокуратурата дали се е запознала и какво е направила.

Ива и трето разследване в ГДБОП специално по лот 5, в скоро време ще информираме обществото за нови разкрития. Няма да скрия, че действаме по други случаи по магистралите, свлачищата, язовирите, които са ремонтирали – има и такива без вода, но използвани водолази…

Ще предприемем и проверка по линии в енергетиката. Едно от тези направления е уникалната акумулаторна ВЕЦ „Чаира”, в която са извършени много нарушения.

ВИДЕОТО

1 Коментар
  1. Красимир казва

    Е сега вече тоя дамаджанко ще го озаптисат. Къде е тръгнал, кой ще озаптява??? Та всички дерибеи са от неговата партия БСП/БКП/ Още утре ще му сложат бокаите на това муле помашко.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.