БОМБА в Narod.bg: Сигнали до ДАНС свързват фирма на двама банкери с наркотици, оръжие и проститутки

2 5 969

Сигнали до ДАНС, подадени от Петко Ковачев, изпълнителен директор на Института за зелена политика, свързат фирма на двама топ банкери с пране на пари, наркотици, оръжие и проститутки, видя Narod.bg.

Ето какво написа Ковачев във фейсбук:

Когато пращах сигнали до ДАНС, че недоказаната собственост на „Юлен” е предпоставка за пране на пари, внос, износ и реекспорт на наркотици, оръжие и проститутки, на някои им беше забавно.

Чакам „променливите” да се сетят за Цеко и Ивайло (банкерите са мажоритарни собственици на Първа инвестиционна банка, б.ред.). Мога да пратя линкове от „Гугъл” на Ленчето.

Реклама

„През 2016 г. „Биволъ” публикува доклад на БНБ за Първа инвестиционна банка, в който се описват т.нар. кредити за гражданство.

Става ясно, че без да внесат реално пари в България чужденците могат да вземат кредит от ПИБ, да го представят като инвестиция и след пет години да върнат кредита, като така гражданството им струва само лихвите.

Това е работело още през 2011 г., когато е изготвен докладът и преди това”.

Засега не е ясно какви са резултатите от подадените до ДАНС сигнали…

2 Коментара
  1. Со керез казва

    Тези криминали ми прибраха парите от отчуждената ни къща чрез преливането на банката на бившия мъж на Станишевата курва. И на още много наивници.
    На тия имотите отдавна трябваше да им бъдат конфискувани, а боклуците да са в пандиза. Ако имахме държава.

  2. В Памет на Мерсия Макдермот казва

    Иван Вазов още преди 149 години е провидял какви ще ги вършат днешните изедници-чорбаджии в България, чрез написването на одата “Грамада“!
    Там е описана и днешната еманация на чорбаджи Цеко!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.