Бойко е прав: Проста, по-проста, Цвета Караянчева: ПКП-то обърка Петко Славейков с Петко Каравелов в Брюксел (ВИДЕО + СНИМКА)

4 6 150

Комичната гербава градация: тъпа, по-тъпа, Цвета Караянчева. Жалката истина е, че Бойко Борисов се оказа прав за своята бивша депутатка, като я нарече „проста кърджалийска п**ка”, убедете се сами – ПКП-то обърка Петко Славейков с Петко Каравелов в БРЮКСЕЛ!

Вижте поредната караянчева излагация в справедливия гняв на социалистката Наталия Сотирова:

Това, което ще кажа, не е новина. Всички отдавна сме се убедили, че ПКП е мноооого проста.

Нямам представа по каква линия тази пекинска патка по виетнамски е цъфнала в Брюксел, че помъкнала със себе си и двама-трима ГЕРБави смешници, които поне ще разказват в село, че са пътували със самолет и са видели Европейския парламент.

Реклама

Та за Цвета ми е думата де… Както винаги тя блести със собствена светлина в сферата на простотията. ПКП-то вика, че Петко СЛАВЕЙКОВ изрекъл думите „в България не бият“. Всички знаем, че това е реплика на Петко КАРАВЕЛОВ.

След като много хора забелязаха простотията на поцинкованата куха кофа, тя редактира поста, качен в профила ѝ във фейсбук, ама нямаше как да редактира простотията си във видеото.

Е, направих си труда да изрежа тази част от видеото, в което ПКП се дъни както обикновено. Качвам скрийншот от профила ѝ с редактирания текст и частта от видеото с изцепката ѝ.

И като си помисля, че това посмешище кърджалийско е било председател на Народното събрание, а сега го разхождат като панайрджийска мечка да си показва простотията и селенията, започвам да се срамувам много сериозно…

ВИДЕОТО

4 Коментара
 1. ???? казва

  И, пак питаме, като каква РАБОТИ ТЯ в парламента?!?!?!?!

 2. Филип Фотев казва

  ПКП-то е синоним на простотията герберска. И понеже простотията не познава какво е това срам, ПКП-то ще продължи да си развява малоумието и кирливите си гащи, докато позивите за повръщане у нормалните хора достигнат естествения си финал.

 3. сачето казва

  аве бойче,нали 5 пъти щяха да е препитат да не обърка нещо думичките бе,три изречения неможе да запомни тази ,само ни излага а ние от герб не сме такива прости путки бе ,я да ходи да си търси скала ли шие,мост ли шие,ма да са фърга вече ,че такъв резил е кърджалийската ,че не знам

 4. Гражданин казва

  Госпожагта е съветнич„ка в НС.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.