Тролската машина: Свинският кръг Гешев-Цацаров-Борисов пее в един хор

3 3 767

В продължение на дълги години онази креация, наречена партията ДПС, живя в мир и разкош. От една страна нейните „лидери“ бяха най-богати и най-властни, от друга страна нейните членове не знаеха български език.

И си живееха там, нижеха си тютюн, опитваха се да оцелеят, а техните „лидери“ ставаха все по-властни и все по-неземно богати. А когато дойдеха избори, достатъчно беше да кажат номерчето на ДПС на турски език…

И многобройните избиратели се втурваха към избирателните урни. Но понеже това нямаше как да е достатъчно, то в избирателните секции по цял ден един местен главатар гласуваше с личните карти на онези, дето от години не живеят в България. Не си го измислям, знам го. Лично съм го видяла с очите си и съм се борила срещу.

Но настъпи друго време!

„Лидерите“, по-точно „лидерът“ пожела да свири съвсем първа цигулка. И то не къде да е, а в икономическата област. Сдружи се той със законно избрания за министър-председател човек, чието кредо беше „Вие сте прости и аз съм прост, и затова се разбираме“.

И двамата „лидери“ в един политически конкубинат поуправляваха, т.е. разграбваха страна в продължение на десетина години. После народът прогледна и ги изхвърли, а американският народ дори обвини единия (не разбрах защо само единия) от тези „лидери“ в международно престъпление, свързано с корупцията.

Да, останаха им парите, останаха им медиите, останаха им много от източниците на приходи, където тайно и в продължение на години са подреждали своите пионки. Но някак си боли, много боли, че им взеха властта.

И тогава започна пропагандата за полуидиоти:

Свинският кръг Гешев-Цацаров-Борисов пее в един хор.

Поддържа го онази креация, наречена парламентарна група.

Когато не стигнат те, започва наемането – антоанетки, румянки, валерии и всякаква продажна гнус се изтъпанва пред народа и го „облъчва“. Опорките са тъпи и неграмотни, но този урок си го знаем от симеоновската школа – повторени достатъчно на брой пъти, те се запомнят. Затова ги повтарят… безумно, разхитително и непрекъснато.

Реклама

А отгоре, над цялата тази човешка маса, стои Пеевски – собственикът, лидерът… Той дава хем парите (щото парите от общите престъпления са общи), хем медиите, щото медиите от общите престъпления също са общи.

Врещи бб, че те били откраднали милиони, врещи една депутатка, че не, не, не, в никакъв случай към ГЕРБ не са отклонявани средства. Врещят многократно купените и прекупвани авери на бб, че съществуващата в продължение на 12 години правда сега е открадната.

Следва хорът на тези, дето трябвало било да правораздават, а те, наместо това, прикриват престъпленията. Много институции – малки и големи, специални и не специални прокуратури, разни конпита с много народ.

Въобще, пълно с говорители. Па като вземат думата, па като проговорят и изведнъж ти става ясно, че живееш не в България, а в Швейцария. Че за теб се грижи най-грижовната прокуратура на света, която може да не може да преброи кюлчетата в едно чекмедже, но е готова да изправи снага в защита на своя свински кръг.

Да не пропуснем огромната тролска фабрика (аз лично си имам няколко идиота отговорни за мен). Явно там има голяма субординация и пълно подчинение, защото различни тролове в различни моменти казват съвсем, ама съвсем едни и същи неща. Доста често, дори най-вече без особена връзка със сюжета, в който се намесват.

И така си я караме… Но едно не ми е ясно и всява изключителен смут в моята чувствителна душа.

Като си имат всичко това, защо по дяволите им е необходима Алена? Защото като връх на пропагандната машина, явно предназначена за незнаещи български език хора, всяка седмица се явява и врачката на бб. И тя, тази врачка, предрича, че Киро ке падне още февруари, ако не точно февруари, то май, но най-късно лятото.

После пропагандната машина за неграмотни си ляга с чувството за добре изпълнен дълг, щото трябва утре рано да става и всичките онези антоанетки да тръгнат по телевизорите, пък после бб да посети някой див край, пък после депутатите да се изявят, пък после дежурните анализатори, пък накрая Алена…

Защото без Алена пропагандната машина с милиардна стойност не струва нищо.

Кое ви смущава? Че струва милиарди? Че е предназначена за вас или участието на Алена?

От фейсбук-страницата на пиар експерта Диана Дамянова

3 Коментара
 1. Дидо казва

  Мега свине
  смрад

 2. ГуциГуци казва

  В „свинския кръг“ (БКП-кочианта) не сте включили Пеевски, ДС-Ванче Каракачан, БКП-кюфтака Санде радикал-криминало (ДС-Троцки), свиневъда Спас Ташев (ДС-Иван), ……..? Все над 150 кг живо тегло!

 3. МЪДУРАН казва

  двоен аксел,троен тулуп…..

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.