Сигнал в Narod.bg: ГЕРБ внедри „къртици“ в новата власт, за да саботира Правителството?

4 3 848

Сигнал, че депутатката от “Продължаваме Промяната” от Сливен Татяна Султанова Сивева упражнява търговия с влияние бе подаден до група медии. Източникът е категоричен, че народната представителка, която се кълне във вярност на премиера Кирил Петков и на вицепремиера Асен Василев, е „подводница“ на ГЕРБ. От хората в Сливен тя е определена и като креатура на вездесъщата си съгражданка Десислава Танева, също от Шайката на Бойко Борисов.

„Точно Танева я назначи на сладка службица като “директор та дирекция” в МОСВ с ресор “европейски програми”. Каже речи от началото на управлението на ГЕРБ днешната депутатка е била държавен чиновник от квотата Борисов. Факт, който днес тя гузно премълчава. Или са й казали да мълчи, за да не се усети някой, че тя е „скрита лимонка“ на ГЕРБ, ефективно трансферирана в редиците на “Продължаваме промяната”, разказва нашият източник.

Технически „сладката“ депутатска служба тя получава като “подарък” от мъжа си – строителният бизнесмен Стефан Сивов. За целта той плати € 300 000 на една адвокатска кантора, в която работи “Ленчето”. Става дума за кантора Гугински. Тази кантора е „гара разпределителна“ за купуване на постове в ПП, е категоричен източникът ни.

Според него, днес платените медии изкарват депутатката Таня Сивева като големия “еколог”, но тя винаги е била „калинка“ в МОСВ. Тя завежда дълго време „Международни проекти и програми“ в Екоминистерството  и е сред лицата, от които зависеше кои фирми да вкарат в сладките с европейски поръчки.

Реклама

На нея се приписва и отговорността за водната криза в Перник и по тази причина през 2020 г. тя тихомълком е уволнена от МОСВ, за да не бъде съдена.

„ Сивева лобираше и подписваше документи “на килограм” за вкарването на италианските боклуци, но мина метър отново. Мъжът й Стефан Сивев е “подлога” на Иво Прокопиев и е от малкото фирми в строителния бранш, за които вестниците на Прокопиев пишат хвалебствия“, разклива още източникът.

Носи се слух, че  лично Сивова  е изнудвала „каракачанските фирми“ в Сливен да й съберат € 500 000, колкото трябвало да си плати за място в предизборната листа. За това могат да потвърдят “Гривасите” (ядки “Гривас”) както и “Мазера” от Карнобат. Тези представители на влиятелните каракачански кланове могат да докажат с колко “изскочиха от джоба” в полза на Татяна Султанова-Сивева. И дали не събираха пари под диктовка на Десислава Танева, чийто мъж е капо ди туги капи на каракачанските родове, не само в Сливен.

Това е моралът на „Промяната“.

Източник: Alarma.bg

4 Коментара
 1. А кой ще разкове Муньо Тъпото казва

  как през 2016г. назначи на щат в МО тогавашната си любовница, известна в публичното пространство като Деса Простакеса???

 2. Grindr CEO казва

  Mister Кире да си каже двуцевка ли, едноцевка ли е или просто най-обикновен пИдал?

 3. ЖЕЛЮ ПЪДАРЯ казва

  БА СИ ……КЪФ ПУМПАЛ ТРЯБВА ДА Е МЪЖА ВЗЕЛ ТОЗИ ВЪЛК ЗА ЖЕНА…..ТАЗИ И ДА Е ЦАРИЦАТА НА САДО-МАЗО КОЛКО ИЧКИИ ТРЕБЕ ДА СИ ИЗЛОКАЛ ТА ДА Я КАТУРНЕШ

 4. Мушморок казва

  А защо не пишете за Гербера Наско от Стара Загора. Който сега е депутат от продължаваме промяната, а само до преди изборите още беше член на МГЕРБ и бранеше Борисов

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.