Официално: ГЕРБ плаща за лъжи, манипулации и тролове във Фейсбук (ДОКАЗАТЕЛСТВА)

0 2 600

Ето как хората на Бойко Борисов от ГЕРБ харчат партийната субсидия – плащат за спонсорирани постове във Фейсбук. За пореден път бившите управляващи се опитват да пробутат на потребителите на социалната мрежа фалшиви новини, видя Narod.bg.

„ГЕРБ започнаха кампанията си с лъжи и манипулации към Спаси София и Борис Бонев, точно както предупредихме, че ще стане след разкритията за цените на лампите. Вместо да обяснят каква е причината за огромните разлики при улично осветление, вместо да предприемат поне някакви действия да спасят София от финансовия колапс, до който самите те я докараха, вместо да реват за стотици милиони подарък от държавата… те се занимават със спонсориране със стотици евро на пропаганда във Фейсбук.“ Това пишат от организацията „Спаси София“, която продължава да вади кирливите ризи и далавери на гербаджии.

„Скъпи политически опоненти, безсилни сте, защото за всички е ясно до каква катастрофа във всички сектори доведе вашето вече 16-годишно управление на София. Подобни манипулации няма да ви помогнат! Софиянци искат енергични и честни хора с визия и кураж, които да решат отворените от вас проблеми, вместо неспиращите кражби, некачествени ремонти и шикалкавене. И както винаги – ако предлагаме нещо, ще го намерите тук, на нашата страница, а не в кафявите медии, които обслужват ГЕРБ“, пишат още от организацията.

Narod.bg припомня, че ГЕРБ от години използва услугите на тролове във Фейсбук.

Реклама

Настоящите управляващи са трън в очите на бойковите орди тролове и това може да се забележи във всички тематични групи във Фейсбук.

Една от последните опорки, спуснати „отгоре“, явно е ГЕРБ да втълпи на народа, че по време на тяхното управление всичко за бизнеса е било цветя и рози, а сега вървим към Апокалипсис.

Поредната фалшива новина – такава хлебарница в София изобщо не е имало.

Миналия месец Младежката организация на ГЕРБ спретна поредното активно мероприятие във Фейсбук – разпространи чрез платен пост „новината“, че не коя да е, а „една от най-добрите столични пекарни за ръчен хляб с квас“ затваря и виновна за това е „промяната“.

Столичани обаче моментално хванаха опашатата лъжа – нито „новинарите“, произвели тази зловеща дописка, нито младежите от ГЕРБ са си направили труда да проверят, че такава хлебарница в София никога не е имало, тя е във Варна.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.