НЕ Е СМЕШНО! Коце Ботокса прави Околовръстното на Павликени

4 2 907

Незнайно защо нежният Коце Ботокса се оказа експерт по гълтащите милиарди магистрали, досущ като своя ментор Бойко Борисов, разкри с почуда Narod.bg.

Околовръстният път на Павликени трябва да бъде изграден и да е сред приоритетите на Министерството на регионалното развитие и благоустройството за Великотърновския регион.

Това заяви мъдро докторът-депутат от ГЕРБ – СДС Костадин Ангелов по време на приемната си за граждани във Велико Търново, както и на среща с кмета Емануил Манолов.

Реклама

Вероятно лекарят, довел до фалит „Александровска болница”, се е светнал на магистрални далавери покрай участието си в бандата ГЕРБ, там често „науката” се предава по полов път, коментират със смях в социалните мрежи.

„Изпълнението на този инфраструктурен проект е пряко свързан и със строителството на АМ „Хемус“, лично ще поставя въпроса пред ръководството на МРРБ“, посочи новоизлюпеният експерт по магистрали.

Кметът Манолов добави, че ако обходът не бъде готов преди магистралата, то цялата строителна техника за „Хемус“ ще преминава по градските улици.

4 Коментара
 1. ВМА казва

  Ха..ха..ха! Ей, това българските гейове са специалисти по всичко. С дупетата си стават лекари, с дупетата си, си купуват титли, с дупетата си крадат милиони от Александровска болница, с дупетата си отмъкват милиони предназначени за детска болница и с дупетата си осмърдяват джипката на Борисов. А хората от Павликени от сега трябва да си знаят, че този гей, с дупето си ще им открадне и парите за околовръстното. Като ламя е. Най-вероятно това дупе ще му помогне и в затвора.

 2. Работливката ми тя казва

  Закръглената Костадинка е магистрална труженичка и затова търси изяви на околовръстното или на някоя магистрала.

 3. Локо Сф. от 1956 казва

  Вместо да помага на регионалните болници-за това е учил, д-р Ангелов си предлага услугите по пътното строителство. Явно търси къде е келепира.

 4. Спестовник казва

  До „Локо Сф“: Да помага на регионални болници ли?! Смях! Като управител, той открадна от Александровска болница 70 милиона лева. Ще доокраде и малкото пари които имат тези болници. Той е за икономическа полиция и затвор. Но при друг главен прокурор и това ще стане.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.