Бойко трепери да не го „пенсионират“: На 13 март избират лидер на шайката ГЕРБ

2 3 086

Бойко Борисов е под небивал стрес от реалната възможност да бъде изритан от „своите” и изпратен в пенсия на Националното събрание на ГЕРБ на 13 март.

Идеята, уж, е Баце да бъде преизбран. Причината е, че е изтекъл мандатът на Борисов и по устав трябва да се проведе отчетно-изборно събрание.

Предвид битката на лобита вътре в шайката, обаче, е възможно силните опозиционери Томислав Дончев и Даниел Митов – Къдравата Сю, да подлеят вода на сикаджията и да го детронират, твърдят източници на Narod.bg от средите на бандата ГЕРБ.

Реклама

Спявката на гербопитеците ще е с дневен ред от 7 точки, в които отчет ще дадат изпълнителната комисия и контролната комисия на партията. Ще се изберат и нови членове в тях. Ще бъдат преизбрани и зам.-председателите Томислав Дончев и Даниел Митов. Националното събрание ще започне в 12 часа в Изложбена зала 3 на “Интер експо център”.

Последното събрание на ГЕРБ бе преди по-малко от година. На него от поста на зам.-председатели бяха отстранени кметовете на София Йорданка Фандъкова и на Бургас Димитър Николов.

„Да не ме разбере някой грешно. Те остават от най-уважаваните, най-заслужилите, така че се надявам да не прочета заглавия, че е свалено доверието от тях.

Точно обратното – обичаме ги, уважаваме ги, но партийната работа изисква ежедневно присъствие на събрания”, обясни тогава Борисов и добави, че иска двамата да довършат спокойно кметския си мандат.

2 Коментара
  1. QZP казва

    БМБ е ръководител на ОПГ. Но вместо да бъде привикан на разпит от гестапото на мафията, се викат хора, които няма нищо общо с корупцията. (поне за в момента) Егати и държавата от ЕС! QZP

  2. КОЛАРОВА казва

    бойчето ша гледа като ширан – тато как гледаше и той така 94% ,че ще го сготвят, до уточняват как да делнат баницатя – пайовете

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.