„Златните паспорти” подписани от ченгето на Бойко Димитър Георгиев, позорно изритан от ДАНС (СКАНДАЛ)

2 6 235

Бившият шеф на ДАНС Димитър Георгиев, лично назначение на Бойко Борисов, изскача зад далаверите с т.нар. „златни паспорти”, която съвсем преднамерено подхвана ортакът на ГЕРБ – ДПС.

Според дисидентът Петър Бояджиев именно позорно изританият от ДАНС Димитър Георгиев, който по-късно бе спипан да бракониерства, е полагал подписа си под всеки издаден кетап.

Ето какво точно пише Петър Бояджиев:

За измамника Хамид Хамид и темата за 120-те, според ДПС, златни китайски паспорти, те започват една операция срещу сегашното правителство, което е най-странното.

Правителството е на по-малко от 60 дена. Въпросните паспорти са издавани вече години наред във времето. И, видите ли, Хамид получил информация едва сега в пощенската си кутия.

Да не говорим, че мога да му кажа доста точно за кого и за какво става дума. И тъй, да си дойдем на думата.

Реклама

Зад всеки издаден паспорт стои подписът с положително мнение на ДАНС. Директор на ДАНС беше Димитър Георгиев, човекът на Бойко Борисов, зам.-директор беше Недялко Недялков, човекът на Пеевски.

Ами ако е имало издаване на такива фалшиви сертификати с годините, нали точно на ДАНС е вменил законът задължението да установява това, преди да дава положителното си мнение.

И тогава или ДАНС е поставял съзнателно чадър, или не си е вършил работата с години. Освен това зад всеки такъв паспорт стои подписът на вицепрезидента Илияна Йотова.

Ами игрички искате да играете бе, лъжливите депесари. И тъй като знаете, че въпросът с тези фалшиви златни паспорти е на вниманието като на Брюксел, така и на Вашингтон, търсите възможност да се реабилитирате пред двете столици заради вашето момче Пеевски.

Да кажете, виждате ли, ние сме добрите. Много сте прозрачни за тези, които ви познават и са добре информирани.

Така че, оправете се с Димитър Георгиев, Недялко Недялков и Илияна Йотова, преде да търсите кой е издавал фалшивите сертификати. Темата е с продължение.

2 Коментара
  1. Чеха казва

    Тук в МУТРИСТАН Мафията си има държава! Ама тази игра с тескеретата е още от демократично време! Ангел Марин я продължи та до ден днешен! Нищо Ново под Слънцето..!

  2. Со керез казва

    И тоз мангуст. По тироида ще ги разпознаете.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.