ИЗНЕНАДА: Блондинка дърпа стола на ген. Наско в ДСБ

2 2 895

Ден след като бившият председател на ДСБ Радан Кънев се отказа да се кандидатира за поста, се появи изненадваща нова кандидатура за поста на Атанас Атанасов – зам.-председателят на партията Цецка Бачкова.

Ген. Наско не си дава благия пост…

ДСБ, която е част от коалицията „Демократична България“, ще избира нов лидер на 12 февруари в НДК.

Реклама

Освен ген. Наско, кандидат е и дългогодишният председател на партията за софийския район „Лозенец“ Елена Спасова.

Цецка Бачкова е едно от разпознаваемите лица в ДСБ. тя бе депутат миналата година, но на последните от трите избори Атанас Атанасов реши да я свали от листата. 

„През последните години за мен, за нас и за нашите съмишленици става все по-болезнено отдалечаването на ДСБ от идеологическите основи, поставени от Иван Костов и ярките политически авторитети, които създадоха тази партия“, обяви Бачкова.

„Отправям покана към Атанас Атанасов, който също заяви своята кандидатура за председател на ДСБ, да проведем отворен и публичен дебат за бъдещето на ДСБ, Демократична България и дясното политическо пространство“, заяви още Бачкова.

2 Коментара
  1. Моля? казва

    Пълни глупости, ген.Атанасов е авторитетен, начетен човек, юрист и Радан Кънев е добър, умерен водач, умен мъж, тази кокошка е изгонена и със сигурност е имало причина да я изгонят от партията, а сега я пробутват, на какво основание?.

  2. Со керез казва

    И таз мангуста. Като горните споменати.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.