Акция „Антимафия” на Narod.bg: Очевидци разкриват брутални престъпления в касичката на Бойко – „Трейс Груп Холд” АД

3 7 435

Narod.bg продължава акция „Антимафия” – служители на строителната компания „Трейс Груп Холд” АД, добила популярност като „касичката на Бойко”, са готови да станат свидетели в нашия сигнал до OLAF и европрокурор №1 Лаура Кьовеши.

Мениджърите на високи позиции твърдят, че са станали свидетели на брутални престъпления в любимата фирма на ГЕРБ, поела голяма част от строежа на пътища и софийското метро.

Имената им се пазят в редакцията на Narod.bg и няма да бъдат оповестени в тази публикация, но ще бъдат приложени към сигнала до офиса на Европейска служба за борба с измамите и до шефката на Европейската прокуратура, за да свидетелстват за финансови нарушения за милиони, на които твърдят, че са свидетели от първия ред.

Наш читател от дружеството на Николай Михайлов призна, че последната ни статия „Narod.bg подава сигнал до OLAF: Кръгът „Зайкови” даде 700 млн. на близката до ГЕРБ фирма „Трейс” с метрото” „предизвикаха истинска паника и страх в касичката на Баце”.

След публикуването ѝ с нас се свързаха висши настоящи мениджъри на „Трейс Груп Холд”, които пожелаха да свидетелстват, включително пред съдия за всичко, което е изнесено.

Реклама

Те не възразяват имената им да бъдат посочени в сигнала до европейските институции и да потвърдят пред разследващите европейски органи за начина, по който се манипулирали търговете в полза на „Трейс”, за изнасяне на информация от тръжната комисия, за начина, по който са оформяни и предавани комисионните за спечелените търгове, но от съображения за сигурност не искат да ги публикуваме.

Очевидците са готови да свидетелстват, но само пред прокурорите на г- жа Лаура Кьовеши и пред органите на ОЛАФ, за фрапантния конфликт на интереси при провеждането на търговете и спечелването им и тяхното последващо изпълнение.

Защото и в хода на строителните работи са налице множество злоупотреби, например отпадат работи, които после се актуват като извършени, занижен контрол, допълнителни възлагания на дебели цени.

Имената, които ще цитираме в сигнала до OLAF и Лаура Кьовеши, имат цялата информация и могат да посочат допълнителни свидетели, завърша информаторът на Narod.bg.

3 Коментара
  1. многознайко казва

    Да му мисли професор Ники.Живее и управлява,чрез сина си от Виена.Ама ако го погнат-няма да има спасение…Ще му замръзне усмивката от снимката.А пък и много близко стоящи хора до него лапнаха дървото и като нищо ще си отворят устите-а има за какво де.То е гот да си близо до власт имащите,ама то е до време и идва момента на равносметката и тогава става мнооого неприятно.

  2. Стела Манева казва

    Ами сега?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.