ИСТИНАТА в Narod.bg: Ромите избраха Фандъкова, тя им подари гробищата (ДОКУМЕНТ)

6 5 890

Сигнал до Narod.bg, провокиран от наш материал за кражбите от Общинско предприятие „Гробищни паркове”, разкри ролята на Йорданка Фандъкова за безчинства и далавери на цигани с мъката на хората.

Ето пълния текст на сигнала без редакторска намеса:

Здравейте, уважаема редакция, на 23.10.2022 г. по сигнал за мой личен казус Вие публикувахте материал под заглавие „Фандъкова краде и от гробищата”.

Тъй като съм уверена, че единственият начин да премахнем мафията на всички нива е да продължим да си търсим правата докрай, изпратих сигнал и до Националния омбудман.

Вече получих официално становище от г-жа Диана Ковачева, с което се потвърждава правотата на моята позиция. Сигнализирала съм и омбудсмана на Столична община, но от там отговор все още няма.

Питам се, дали след като дори Националният омбудсман потвърждава, че действията на ОП „Гробищни паркове“ е незаконна, някой в Столична община ще се размърда и ще изхвърли хората, които я практикуват?!

А се оказва, че не е само това – след като прегледах медийни публикации през последните месеци, схемата ми се изясни. Тя най-точно е описана в коментара на Вашия читател Юлиан под въпросната статия:

„Всичко е просто и елементарно… Циганите от „Орландовци“, под ръководството на 43-годишния Коце Иванов Алексиев от фирма „Мира 2001 Коце Алексиев“ ЕТ и срещу някой лев, гласуват за партия ГЕРБ.

Фандъкова стана кмет благодарение на циганите и за благодарност му дарява гробищата … Коце си назначава циганката Яна Паскалева за директор и почва масови местения, унижения и уволнения на българите…

Реклама

Алчността на Паскалева и Алексиев стига дотам, че достъпът на каменоделските форми до разширението на Централни гробища е спрян и всички каменоделски услуги се извършват от Коце Алексиев“.

Погребалният бизнесмен е едноличен собственик и на „Мира 2007” ЕООД и държи половината капитал в „Мрамор и гранит” ООД, другите 50% са на 49-годишната Йорданка Методиева, показа проверката на Narod.bg.

И Баце обича на гушка ромки покрай избори

Това е цялата истина – ОП „Гробищни паркове“ е дадено на концесия на въпросния господин! Но явно темата е опасна – по нея си позволяват да говорят единствено общинските съветници Карлос Контрера и Димитър Антов.

В свой пост още на 26.01.2021 г. Контрера пише: „Една погребална фирма – „Мира“ е превърнала софийските общински гробища в публично-частно предприятие…

Именно представител на тази фирма е ката ден в администрацията, буквално живее в кабинета на директора и командва предприятието… Всеки неудобен или се мести някъде, за да не пречи, или е уволняван…

Въпреки няколкото предупреждения, които съм отправял на „Московска 33, че нещата ще излязат извън контрол, почти нищо не се промени“.

Независимо от многобройни публикации по темата, повече от година по-късно ответна реакция на Столична община няма…

И се питам, след като общински съветници нямат власт да се преборят с мафиотските структури, какво можем да направим ние, обикновените хора, които плащаме цената на тези свинщини?

Явно ни остава само чрез медии като Вашата да се опитваме да даваме гласност, с надеждата че все някога блатото ще се раздвижи и наистина ще усетим промяната… Благодаря Ви, че Ви има, за да казвате истината!

С уважение, А. Петрова, гр. София

6 Коментара
 1. Време е! казва

  Това гнусно, смрадливо БГ-блато никога няма да се раздвижи и да бъде пресушено, докато не грабнем тоягите!
  И не им изпотрошим кратуните на: мунчовци, кирчовци, кокорчовци, славита, маи, корнели, гуцита, гоцита, серГЕЙевци, тикви, фандъчки, цачки, сачки, мачки, цецки, мецки, догановци, местановци, бойкикевци, костовци, шкембета, златки, валериевци и всичката останала мръсна сган от боклуци дето за 32 години загробиха България!!!!

 2. КОЛАРОВА казва

  СОФИЯНЦИ ТРЯБВА С ШУТОВЕ ДА Я ЗАКАРАТ ДО САМОКОВ

 3. Балканджия казва

  Амчи, тя каква е? Избеленият и блондиран циганин е пак циганин защото циганин е биопараметри.

 4. Асен казва

  „Марципаните“, са най–алчни, долни и безскрупулни цигани в кв. „Орландовци“. Коварни и много отмъстителни….Но Бог вижда и жестоко ще ги накаже..

 5. Милен казва

  Нямам нищо против циганите, имам приятели цигани. Но бях възмутен от поведението и външния вид на директора на гробището в МАЛАШЕВЦИ. Арогантен дебел циганин, татуиран с много злато по себе си и огромен златен менте часовник. Държи се супер нагло и за всяко нещо се заяжда, все едно гробището е негово, кому е нужно..

 6. А.Петрова казва

  След моите сигнали, с мен се свързаха доста хора, всеки от които има какво да добави по темата. Аз няма да се откажа да настоявам за справедливост, но си задавам въпроса: Защо мълчите, хора? Защо оставяте нискообразовани, нагли и алчни хора да ви мачкат и тормозят? Те затова си позволяват такива безобразия – защото си мълчим! Е, на мен ми писна да мълча и ще ги гоня до край – тези и други подобни наглеци, с които за съжаление е пълна държавата ни.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.