Честито, ГЕРБ! Менда Стоянова отива на разпит за кюлчетата и пачките в будоара на Бойко

1 1 992

След като Националната полиция разпита бившия финансов министър на хунтата Владислав Горанов за кюлчетата и пачките в будоара на Бойко Борисов, днес преди обяд за снемане на сведения в МВР трябва да се яви и бившата шефка на бюджетната комисия в парламента Менда Стоянова.

Стоянова беше призована още за началото на януари заедно с Горанов. Тогава обаче тя обясни, че е с положителен тест за ковид и не може да се яви.

Разпитите на Горанов и Стоянова са част от проверката, която МВР прави по сигнала на гражданско сдружение БОЕЦ.

Реклама

От БОЕЦ обясняват, че в сигнала си правят логическа връзка между тези снимки и изнесената през 2020 г. от Васил Божков информация, че години наред е бил изнудван и е платил 67 млн. лв. рекет на Бойко Борисов, на Горанов и на Стоянова, за да направят така, че лотарийният му бизнес да плаща по-ниски такси.

Прокуратурата обяви, че е разпитвала Борисов, Горанов и Стоянова, но не стана ясно какво ги е питала и те какво са отговорили.

В началото на годината за сведения по тази проверка в МВР ходи и самият Борисов. След разпита му се разбра, че е обяснил на разследващите, че не знае кой е снимал в спалнята му, което се разминава от версиите за Мата Хари, лансирани от бившия премиер в публичното пространство.

В разгара на изборната 2021-а година Стоянова обяви, че си тръгва от политиката „с чест“ и повече не се появи нито в листите на ГЕРБ за вотовете, нито в ръководните органи на партията на Борисов.

1 Коментар
  1. еблиев казва

    да е ебал менда……баси ако е истина,този е тотален изватеняк,тази не виждам кой мъж ще и се качи ,ако изобщо някога някой и се е качвал той трябва да е бил минимум на кило концентрат

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.