СКАНДАЛ в Narod.bg! Босовете на герберския „Неохим“ издават държавни тайни в полза на Русия? (ВИЖТЕ)

4 5 301

Гербопитеците-милионери зад димитровградската машина за отрови „Неохим“ издават държавни тайни! Партньорските служби в НАТО са изумени и подозират действия в угода на Русия. Това гласи поредният скандален сигнал до Narod.bg, касаещ гербаджийската клика около химическия завод „Неохим.“

На фона на енергийна криза и огромното напрежение между НАТО и Русия заради нейните имперски амбиции към Украйна, действията на българския комбинат „Неохим“ и неговия изпълнителен директор от ГЕРБ Стефан Димитров са на път да поставят под заплаха националната ни сигурност.

Един от най-големите потребители на природен газ у нас е именно „Неохим“ в Димитровград. Това всъщност е първа рожба на „българо-съветската дружба“ и тогава носи „светлото“ име „Сталин“.

Комбинатът е изцяло зависим от доставките на природен газ от Русия, на фона на което самият изпълнителен директор Стефан Димитров разказва пред  медиите, че драстично са се увеличили заявките за амониев нитрат от Украйна.

„За тази седмица /24-28 януари/ имаме заявки за 20 000 т амониев нитрат“, уточнява самият Димитров и сам си задава въпроса „А може би Украйна наистина се готви за война“?

Реклама

Това или е проява на неприсъща за този човек глупост, или е пряка дейност в полза на Русия и споделяне на информация, засягаща националната сигурност и на Украйна, и на България.

Споделянето на данни за точното количество на заявки за амониев нитрат за Украйна е много деликатна информация и би трябва да е дълбока пазена тайна в една страна член на НАТО, защото от амониевия нитрат се произвеждат не само торове, но основно боеприпаси и взривни устройства.

Кому е изгодно в никому ненужно интервю за медиите български бизнесмен да споделя факти, които вече са публично достъпни за всички руски служби?

Защо издава количества стратегически суровини, заявени от Украйна и то в навечерието на очакваната руската агресия там? Според автора на сигнала тези въпроси са задавали хора от партньорските ни служби към българските им колеги. Това интервю е повече от недопустимо и издава или пълна некомпетентност или зависимост от Русия. Заводът може вече да се казва „Неохим“, но обслужва задкулисните интереси на родината на Сталин, категоричен е източникът на Narod.bg.

Явно олигархичният манталитет на Стефан Димитров не му пречи да печели пари от украинците и да издава тайните им на руснаците.

Припомняме, че наскоро собственик на акции от комбината стана герберска фирма. Така по традиция хората от тази партия се кълнат във вярност към НАТО, но на практика работят за Кремъл.

4 Коментара
  1. Lucid & Ferrous казва

    Мангуста държава няма, те са интернационални глобалисти.

  2. Киро Крика казва

    Новина за малоумници , в България е пълно с тъпаци , които да се връзват на подобни глупости .

  3. Бойко Борисов казва

    Лапам пишки

  4. […] СКАНДАЛ в Narod.bg! Босовете на герберския „Неохим“ издав… […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.