Цветелина Бориславова замяза на болонката си

4 8 004

Бившата на Бойко Цветанка Карагьозова, която днес се представя като Цветелина Бориславова, е вече на 63 години, но продължава да конти като примадона. Банкерката често става повод за шеги с появата си в абсурдно натруфени дрехи и в компанията на домашния й любимец – малка болонка, която джафка сърдито, ако съмнителен субект се приближи до стопанката.

Фризираното по последна мода кученце води царски живот – Цветелина задоволява всичките му нужди. Бориславова е толкова привързана към пухкавото четириного, че не се разделя с него даже когато излиза по служебни дела, установиха папараци на „Уикенд“.

Реклама

Онзи ден бизнес дамата бе облечена в прилепнал клин, който краката й, а кожени боти на ток допълнително издължаваха осанката на Цветанка. В едната си ръка шармантната мултимилионерка държеше кученцето и елегантната си чанта, а с другата притискаше телефона към ухото си и провеждаше делови разговор.

Най-силно в тоалета й се открояваше палтото – бяло и меко, в тон с козината на домашния любимец. Връхната й дреха струва няколко хилядарки, но жена като Цветелина може да си я позволи без никакъв проблем.

4 Коментара
 1. Плашлив казва

  Тая бая беше оплешивяла, май си е присадила коса.

 2. Цеца Секса казва

  За своите 63 години изглежда много добре. Боко Тиквата още ли я челастри или тя него с големия страпон??

 3. Жан-Батиста Ботушеф, ПР на народа на регион България казва

  Пак са я изпапа- рацили докато събира кашони и празни бутилки за ресайкъл, за да си помага на семейния бюджет.

 4. Натегали Тривонофф, инфлуен-цирка казва

  Айде някой нека пак да каже , че щастието е само в парите!
  Ето ви пример за един щТасТлифТ човек, по всички постулати на фенг шуто, точно където му е мястото, на фона на едни прекрасни дизайнерски контейнери за боклук, марка “Шопар“, от които блика най-чистата и най-положителната зареждаща енергия.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.