Narod.bg позна: ГЕРБ рути властта с протести

3 4 038

Поредната точна прогноза в Narod.bg – хунтата на ГЕРЛБ и ДПС ще се опита да се върне във властта с организирани протести, яхнали вълната на енергийната криза, която властта наследи от последния кабинет на Бойко Борисов.

Както вече съобщихме, гербопитеците ще извадят като мотив „липсващата подкрепа“ за бизнеса заради свръх скъпия ток, резултат от бомбите, заложени от бившите управляващи, начело с Борисов.

Именно токът ще е коз на Бацетата да поиска вот на недоверие, който може и да мине с подкрепата на ДПС, пишман патриотите от „Възраждане“ и уж отцепници от парламентарната група на Слави Трифонов.

А че ще нагнетят общественото напрежение с протести призна днес лакеят на Баце Тома Биков.

„Ако не вземете адекватни мерки в кризата, няколко хиляди ще дойдат пред парламента да ви поискат сметка“. Такова предупреждение отправи от парламентарната трибуна гербопитекът, който разкритикува остро политиката на управляващите.

Според него ценовата криза е изпусната още есента. Предупредихме, но не получихме никаква чуваемост от квази мнозинството, което бе тогава, заяви Биков.

Реклама

Говори се инфлация около 7-8%, но имайте предвид, че за най-необходимите продуктиття около 20%, уточни той.

Знаете ли кое е доказателството, че се знаеше още октомври, че ще има енергийна криза? Доказателството е, че единствено Комисията по култура – колкото и смешно да звучи това, предвиди в бюджета си увеличаване на компенсациите на цените на тока“, това заяви от парламентарната трибуна Тома Биков от ГЕРБ.

„Чуваме неадекватни обяснения от рода на „За мен инфлацията не е проблем“ – това са думи на Асен Василев. Взимат заеми, които ще предизвикат вторична инфлационна вълна. Това е необяснимо поведение. И още по-необясним е отказът на управляващата коалиция да коментира тази тема“, допълни той.

Биков предупреди, че в края на 2022 година проблемите пред България може да се окажат още по-големи и по-сериозно.

„Ако не вземете мерки, то няколко хиляди хора ще дойдат пред парламента и ще ви поискат сметка. Предупреждавам ви съвсем добронамерено. Аз съм бил в тази ситуация, в която пред парламента е имало хора. Не ви очаква нищо добро, ако не предприемете мерки. За съжаление нищо добро не очаква и българските граждани“, каза Биков.

3 Коментара
  1. жуча казва

    точно това пуделче ,акъл да ръси …..ало този не ставай смешен – ти и акъл

  2. Абе, narod.bg, що приказвате врели-некипели? казва

    От краварското посолство на ул.“Козяк“ са казали на Боко Тиквата да кротува и да пази тишина, щот иначе ще извадят наяве компроматите и офшорните сметки и си е еб@ло майката…
    Затуй, кви ГЕРБави протести, кви 5 лева?!

  3. […] Narod.bg позна: ГЕРБ рути властта с протести […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.