СИГНАЛ до Narod.bg: Натали сложи рога на ББ с кръчмар, останал без жена заради Шугър деди

0 7 792

Натали с удоволствие слага рога на ББ с бизнесмен, чиято съпруга станала част от харема на Шугър деди. Това гласи нов сигнал до Narod.bg за патилата на русата фурия.

Очевидецът на врътките разкри, че блондито редовно посещава ресторант Il Siliano, собственост на един от любимите й мъже с дебел портфейл – И. Кръстев.

Кръчмарят пък бил дважди по-доволен от заварката, защото видял удобен момент да отмъсти на ББ чрез дашната водеща за това, че преди години му отмъкнал мисис Шервиньо под носа – госпожа Д. Кръстева, която Шугър деди назначил на удобна позиция в протокола на Министерския съвет.

Покрай работата госпожата пътувала навсякъде с премиера и лично го обслужвала. За компенсация, че отмъкнал съпругата му, известният бизнесмен получил тлъста сума пари от топ баровеца на България. Малко след това Д. изчезнала, а в кръга около ББ се заговорило, че и тя го била дарила с наследник както Мис Бикини.

Реклама

Иначе Наталка празнувала всеки свой и на майка си празник във въпросния ресторант, а собственикът се появявал с огромен букет и скъп подарък. Двамата с Наталка често се усамотявали във ВИП зоната, която представлява добре скрита от външни погледи стая.

Двамата не афишират отношенията си, а бизнесменът се радвал, че можел да отмъсти на ББ, като този път той влиза в ролята на крадеца на жена.

Истината е, че кръчмарят не искал Наталка за гадже, регулярно я вкарвал в спалнята, за да натрие носа на вече безвластния си „приятел“. Познанството на блондинката с милионера датира от времето, тв аматьорката усуквала дълги бедра около пилона в „Ялта“ и „Син Сити“. В средите упорито се подиграват на ББ, че е станал за смях като В. Златев и неговата Стела.

Всички му се смееха зад гърба, че красавицата му слагашу рога с който свари, присмиваше му се и Шугър деди, който обаче, днес е в същата позиция на рогоносец. Всички жени го предават, ББ няма нито една, на която аверите му да не са се порадвали, категоричен е източникът на Narod.bg.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.