Кмет на ГЕРБ гърми заради гнусна гавра със самотна майка (какво надроби Иван Божилов в „Илинден” + снимки)

2 7 773

Гнусна гавра със самотна майка на две деца е на път да коства поста на столичния кмет на район „Илинден” от ГЕРБ Иван Божилов, след като се стигна до искане за неговото изслушване на „Московска“ 33.

Драмата на Ива Слакова се разиграва от месеци и едва след намесата на депутатът от ДБ Елисавета Белобрадова започна нейното решаване.

Славкова живее в общински имот в кв. „Света Троица”, район „Илинден”, заедно с двете си малки деца, едно от които има решение, издадено от ТЕЛК комисия за увреждания.

Жилището е в окаяно състояние, но въпреки многократните й молби към районната администрация да бъде ремонтирано, гербопитекът Иван Божилов се заема едва след като тя излиза в гладна стачка през ноември. Мъките обаче не свършват.

Апартаментът й е върнат за ползване без мебели, без уреди и без свързани водопроводни и ел системи. Абсурдът на абсурдите пък е, че за периода, в който общината го ремонтира, тя е принудена да плаща всички сметки, а и наема за него.

„Вчера писах на кмета Иван Божилов, днес на Ива ѝ връчиха ключовете в мое присъствие. Огледахме жилището и това, което е много важно да достигне до знанието на обществото е, че кметът е отправил предупреждение, че ако госпожа Славкова не се нанесе моментално, ще я изгони от жилището и ще ѝ изпраща проверки“, скандализира с разказа си днес и депутатката от ДБ.

Реклама

И добавя: „Жилището се нуждае от мебелиране, свързване на бойлера с мрежата, закупуване на електрически уреди. Няма как майка с две деца сама да се нанесе моментално в това студено помещение без дори кранове за вода. Ще ѝ помогна и всичко ще бъде наред, но подобна дейност отнема техническо време и подобни предупреждения са абсурдни“.

Белобрадова изрично е предупредила Божилов, че ще го следи изкъсо за тормоз върху самотната майка. „Доколкото разбирам и колегите от СОС ще го повикат в социалната комисия да обясни поведението си, както ще поканят и самата Ива да разкаже за случая“, съобщи още фейсбук профилът Летящата Козила.

Иван Божилов е от бандата ГЕРБ барабар с Йорданка Фандъкова

„Накрая госпожа Славкова ме попита трябва ли всеки път всичко да се решава по този начин. Казах ѝ, че далеч не всичко се решава по този начин, просто има администрации, които са забравили, че грижата за обществения интерес, здравето и добруването на децата и на тези, които се грижат за тях, е единствената им задача“, пише още народната избраничка от София.

Преди минути Ива Славкова написа следното в социалната мрежа:

Чудо! Рева като магаре от благодарност! Елисавета Белобрадова – Демократична България прие проблема ми веднага присърце и така притисна до стената герберския кмет, че най-накрая върна жилището, РЕМОНТИРАНО!!!!, ще върне и парите за наем, и ще погаси техните сметки на мое име.

Елисавета, поклон до земи!

Поклон и на Красимира Обретенова, Боряна Рашкова , Petia Natova-Georgieva, @Ahavni Halvadjian, @Юксел Мехмед и @Georgi Stan, че ме подкрепяха, успокояваха, реваха с мен, даваха гласност, отбраняваха ме, а последните двама осигуриха с кръв и операцията на мама.

Ако има нещо хубаво в ходенето ми по мъките в тоя живот, то е всички добри хора, с които ме срещна. Благодаря ВИ!

2 Коментара
  1. КОЛАРОВА казва

    от герб ли ….какво чакате мучо до мучото ,кавал до кавала

  2. Д-р Менгеле казва

    Този е чист мангуст, дали е от герб или е от значка, все е тая.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.