ТВ шефка: Ричард Алибегов трови хората с китайски балони с незнайно вещество (каква е новата далавера на кръчмаря?)

0 7 068

Тарзан от „Алиекспрес”, както народът нарече кръчмаря Ричард Алибегов, трови хората с китайски балони с неизвестно вещество, дочу Narod.bg.

Новината сподели организаторката на софийската модна седмица и шефка на телевизиите Code Мария Бонева, която преди 20 години влезе в хрониките, след като неизвестен и до днес изрод я заля с киселина.

Бизнесдамата се обърна с писмо в социалните мрежи към построилия първия полузаконен бар-аквариум на централния софийски бул. „Витоша” – Ричард Алибегов.

Тарторът на кръчмарите е човекът, благодарение на когото централната търговска улица на София се превърна в лошо подобие на провинциално Стъргало. Според Бонева Тарзан се занимавал с пласиране на неидентифицирани китайски балони, затова е наложително здравните власти да проверят новата далавера на кръчмаря.

Реклама

Ето и поста на Мария Бонева:

Понеже г-н Алибегов е голям и достоен мъж, та пуска скриншотове по групите да ми отговорели мило с емотинконки на повръщащи човечета ( не коментирам възпитание и обноски, трябва да му простим сега , той е много напрегнат за бизнеса от случващото се, никой друг няма право да е напрегнат или да иска нещо):

Г-н Алибегов, на мен също ми се повръща от много неща и най-вече от това, че намерихте още една пазарна ниша с китайски балони с незнайно вещество, които някои клубове купуват на 0,50 ст. и продават на 7 и 10 лв. и тровят хората (за протокола – от 3 до 6000 лв. оборот на вечер, аз няма да смятам ). И вече доста лекари, освен с тежки ковид болни, трябва да реанимират и хора от балони. Но, нищо …..какво са вас морал и ценности, трябва да се печели на всяка цена.

Сега е моментът да ви кажа, че аз Ви пиша открито и публично и Ви каня на такава дискусия . Вие с вашите защитници, и аз с моите с точни и ясни аргументи. Готова съм да покажа топки на всеки мъжкар с принципи. Е, понякога печеля и е малко нелепо, но е достойно!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.