Само в Narod.bg: Зам.-кмет на ГЕРБ беснее в София (РАЗСЛЕДВАНЕ + СНИМКИ)

0 5 875

Зам.-кметът на столичната общ. „Слатина” трети мандат Тошко Николов от ГЕРБ остана неизчегъртан и продължава беснее на гърба на софиянци и подчинените си служители в общината, алармира източник на Narod.bg, пряк очевидец на безобразията.

Тошко се е оборудвал със задължителния аксесоар за всеки гербопитек – БМВ

Незнайно защо районният кмет от „Да, България” остави Николов за свой заместник и сега всички страдаме от самозабравилия се гербопитек, разказва нашият информатор.

В края на 2021 г. зам.-кметът е пуснал вътрешна заповед, с която задължава служителите да обикалят квартала и да правят проверки по картотеките, т.е., да влизат в жилища, които официално се отдават под наем, за което се плаща и годишен данък, и да описват имуществото.

Така чиновниците обикалят района напълно „про боно” и извън работно време, за да опишат жилището, забележете, на трети човек, т.е., на реалния собственик, ядосва се източникът на Narod.bg.

Реклама

Този опис се прави без изричното съгласие на собственика, подчерта общинският служител, принуден да обикаля между 17 и 21 часа без никаква компенсация за положения безсмислен труд.

Инж. Тошко Николов, който реално е дясна ръка на кмета Георги Илиев от „Да, България”. През 2019-а покрай строителната фирма на жена му „Пробилдерс” ООД, с която „Слатина” има сключени договори за ремонтни дейности, Николов станал инициатор на много обществени поръчки за ремонт на пътища, където поставил пък близки свои фирми.

Според непотвърдената информация врътката инкасирала приход от близо 1 млн. лева за семейството на гербопитека.

През Николов минавали и проектите за ремонт на училища, детски градини, общински имоти, пътни настилки и тротоари.

Очаквайте подробности за схемите на зам.-кмета от ГЕРБ в „Слатина” Тошко Николов

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.