Къде изчезна Мая Манолова?

0 4 115

Какво се случва с Мая Манолова? Къде изчезна една от най-гласовитите врагини на Бойко Борисов? След като отпадна от парламента, за нея не се чува нищо, а според източници на „Уикенд” новите управляващи спешно й търсят някакъв пост, за да се отблагодарят за жертвоготовността ѝ в битката с ГЕРБ.

Преди време мълвата прати в стола на Цацаров бившия омбудсман, която обаче отрече публично евентуална номинация.

Реклама

„Манолова категорично отпада от схемата, тя нито има желание за този пост, нито пък иска друг в администрацията на това правителство. В момента даже е изоставила подобни амбиции и се опитва да си стабилизира и организира структурите на „Ние идваме”, тъй като има амбиции да утвърди партията и на местните избори да вземе поне няколко от областните кметове на Корнелия Нинова”, разказаха от екипа на бившата соцфурия.

Манолова дори не искала и да чуе да се върне обратно като омбудсман, каквито слухове също обиколиха жълтите павета. Още повече, че мандата на Диана Ковачева върви успешно. „Мая е амбицирана да участва и на избори за кмет на столицата.

Сериозна пречка за нея обаче ще бъде Борис Бонев, който най-вероятно ще бъде подкрепен от „Продължаваме промяната” и „Да, България”, издадоха хора от екипа на юристката.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.