Само в Narod.bg: Мая Манолова е голямата любов на Васил Илиев (ИСТОРИЯТА)

1 9 078

Мая Манолова е била голямата любов на зловещия бос на ВИС Васил Илиев. Ретро новината разкри пред Narod.bg политик от БСП от Кюстендил, пазещ фрапиращи детайли от интимната афера, разгоряла се в първите години на демокрацията.

„Мая и Васил са се познавали по кюстендилска линия – и двамата са от Града на черешите. Първите им срещи били в началото на 1990-а, по това време Мая членува в Българската Демократична Младеж в родния си град – новосъздадена организация на мястото на саморазпусналия се през февруари 1990-а Димитровски комунистически младежки съюз.

По това време бъдещото острие на БСП се препитава като учител по история в основно училище в родния си град.

Мълви се още, че първите стъпки на Мая в политиката били поощрявани именно от Васил Илиев, който през 1991-а създава фирмата за охрана и сигурност ВИС, т.е. Васил Илиев Секюрити”, превърнала се в нарицателно име за мафията у нас, посочи източникът на Narod.bg.

Реклама

Кюстендилци разправят, че връзката на мафиотския бос с напористата и красива блондинка, продължила на приливи и отливи до убийството на биг боса в края на април 1995 г.

След това обаче секси учителката обаче постепенно се отделила от фамилията на Васил и Георги Илиеви и не поддържала много топли отношения с по-малкия брат, наследил силовата групировка. Знайно е, обаче, че след като през 1996 г. се дипломира като юрист, Мая е помагала при няколко съдебни дела на Жоро Илиев.

Любовната афера обаче оставила отпечатък у кюстендилската фурия – Манолова и продължава да е близка приятелка с майката на братята – леля Венка и със сестра им Мариана. Местните не крият, че и днес, при удобен случай, бившият депутат от БСП гостувала на двете дами за сладка раздумка над чаша кафе.

Твърди се, че Мариана и дъщерята на Мая – Ралица, преди години движели в обща компания. В момента щерката на Манолова, зет ѝ Мартин и внучето Максим живеели в Кюстендил.

Затова и Ралица подновила приятелството си с Мариана Илиева, с която често можели да бъдат видени да разхождат децата си заедно и да пият кафе в центъра на града. Синът на Мариана е по-голям от Макс и е кръстен на покойния си вуйчо Георги, чиято кожа буквално е одрал. Освен това вече тръгнал смело по неговите стъпки, занимавайки се активно със спорт и бойни изкуства.

Навръх Коледа през 2017-а Мариана Илиева стана мама и на близначки – едната госпожица взе името на баща си Емил, а другата на дядо си Александър.

1 Коментар
  1. многознайко казва

    Е къде отидохте бе?А сега кажете и за първо причастие на Манолова кога е било!!?30 години-назад.темата за причастието е много важна-тя ще ни реши въпроса за тока и за газа ,а и за пенсиите.Считах,че поне вие сте модерна и обективна медия.С ккаво тази информация8клюка по скоро/ ще ни направи по доволни.???
    Бъдете сериозни.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.