РАЗКРИТИЯ в Narod.bg: Искра Михайлова „овърша” лидера на „Да, България” за гласове към „Възраждане”

2 17 010

По време на протестите Искра Михайлова овърша местния лидер на „Демократична България” Димитър Чорбаджийски и го убеди да прехвърли гласове на „Възраждане”. В Общинския съвет на Стара Загора Искрето беше известна с това, че никога няма мнение и винаги гласува „въздържал се”.

Това гласят нови разкрития на източник на Narod.bg, запознат с драмите в Стара Загора около новата депутатка Иска Михайлова от партията на Костадин Костадинов.

След като стана ясно, че листата на „Демократична България“ в Стара Загора не е приета за регистрация от ЦИК, от партия „Възраждане“ веднага са видели възможност да се спазарят за гласовете им.

Димитър Чорбаджийски ударил ударил едно рамо на Искра Михайлова и „Възраждане“

Разговорите за преливането  се водили в заведение между представителят на „Възраждане“ – Стара Загора Искра Михайлова, опасно близка до лидера Костя Копейкин, и общинският съветник от „Демократична България“ Димитър Чорбаджийски, който е член на ДСБ.

Реклама

„Михайлова е поискала гласовете на „Демократична България“ на предстоящите избори на 14 ноември да отидат за „Възраждане“, а в замяна обещала, че им бъде верен депутат”, твърди източникът на Narod.bg.

Коста Копейкин е плътно зад Искра Михайлова

По думите му докато била в Стара Загора, Михайлова се превърнала в маша на председателят на Общинския съвет Мария Динева от местна коалиция „Земеделски народен съюз”.

Последното, което е видно, когато дълго време следиш какво става около Искра Михайлова, е постоянното присъствие на лицето Галин Динев, който е неотлъчно до нея и постоянно е по петите ѝ.

Въпросният след протестите през 2020 г. си купил апартамент в Стара Загора, което е доста учудващо, защото формално пише, че работи някъде, а всъщност пази Искра Михайлова, завърши информаторът на Narod.bg.

2 Коментара
  1. ИВА ПРИЛЕПА казва

    ДОСТА ХУ… ТОЯГИ Е НАТРОШИЛА СЕЛСКАТА БУЦА

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.