Бъдете проклети! Кметът на Царево от ГЕРБ Георги ЛапАчев изсече НЕЗАКОННО липите в града (СНИМКИ)

4 8 036

Това е Царево! Там ГЕРБ-ерската управленска чума още вилнее с кметчето – любимец на Буда – Георги ЛапАчев, който отдавна е за съд и затвор. Поредната гавра на гербопитека е да изсече масово и абсолютно НЕЗАКОННО старите прекрасни липи в центъра на града!

Подобно варварство срещу зелените системи на градовете, е нещо като „етикет“ и „запазена марка“ на кметовете на ГЕРБ, припомни bird.bg.

Разбира се, зад тези престъпления стоят далавери за източване на стотици милиони от общинските бюджети, чрез определени фирми – изпълнителки!

Това варварство споходи Царево под властта на мафиотската ГЕРБ

Кога ли ще огрее и разследване за масовото обезлесяване на българските градове и варварските незаконни сечи на старите дървета!?

За подобно издевателство срещу обществото – #Затвор ще им е малко! За съжаление мандатите на ГЕРБ-ерските престъпници изтичат едва догодина и те разчитат на #Каскетатурата да ги пази от Закона и народния гняв!

Реклама

А ето какво написа по темата Христо Христов, автор на снимките:

Ето какво е сторила с липите си варварската общинска управа на Царево!

…знаете ли причината?!

Пречели им корените на тия липи. Вдигали плочките по тротоара…

Взелите това решение – бъдете проклети!

И шибаните ви имоти, и тънките ви сметчици, и крадливите, алчни ръчички…

4 Коментара
 1. Локо Сф. от 1956 казва

  На кмета от Царево „На крив……..вълната пречи“. Отсякъл дърветата, че корените им вдигали тротоара. Една фиданка за да стане дърво трябват десетки години. А, един тротоар се прави за две седмици.

 2. QZP казва

  Кмета крадец на Бургас, този пълен некъдърник също изсечи вековни дървета по улици и в морската градина. Явно тази дейност на мафията пълни определено чекмедже.

 3. Балканджия казва

  Е, нашият пък изсече 40дка борова гора за да си купи „читалищното ръководство“ джипове и 100дка акации, засадени от мало и старо против свлачището. Ама какво значение има, нали няма държава. Гепи и бегай.

 4. беновска лапа казва

  само като му видиш цървулската мусура и разбираш,че със закон е трябвало да забранят на родителите му да се размножават

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.