Схема на ПП в Narod.bg: Гербаджия, изритан от НАП, стана областен управител на Ловеч (РАЗСЛЕДВАНЕ)

3 2 343

Нова издънка на управляващата коалиция „Продължаваме промяната” (ПП)! Кадър на ГЕРБ, дисциплинарно изритан от НАП за неоторизиран достъп до данните на над 1000 човека, бе поставен за областен управител на Ловеч, показа разследване на Narod.bg.

Икономистът Виктор Стойчев, работил в териториалните дирекции на Националната агенция за приходите във Велико Търново и Ловеч, от вчера е губернатор, реши кабинетът.

Само че каква точно е промяната от времената на хунтата ГЕРБ, след като за важния пост, контролиращ кмета и Общинския съвет, Кирил Петков постави човек, минал през 5 партии, за да акостира в шеста – актуалната „Продължаваме промяната”, пита риторично източник на Narod.bg от Ловеч.

Оказа се, че Виктор Стойчев е дисциплинарно уволнен от НАП заради неоторизиран достъп до данните на над 1000 лица – сметки, кредити, кредитни и дебитни карти, задължения, което е потвърдено от Административен съд-Ловеч и ВАС.

Този „борец срещу ГЕРБ”, след като изгуби местните избори, беше услужливо назначен в… Областната управа от ГЕРБ.

След това като ценен кадър беше прехвърлен на по престижен пост шеф на пощите…пак от ГЕРБ.

Реклама

Искрен Арабаджиев стана депутат от ПП, след като бе зам.-кмет от ДБ…

Регионалният лидер на ПП в Ловеч Искрен Арабаджиев, който също се оказа политическа въртиопашка, след като от зам.-кмет на Студентски град от квотата на „Демократична България” пристана на Кирил&Асен, само и само да се намърда в парламента, да отговори:

– Ще питате ли Виктор Стойчев за какво са му били тези данни?

– Дали е изнудвал някого с тях?

– Дали ги е продавал на корпорация или банкова институция?

Голяма промяна, няма що – верен кадър на ГЕРБ, който е трябвало да бъде и съден, но прокуратурата се е въздържала, стана областен управител.

Как Виктор Стойчев мина през евролевицата, ГЕРБ, след това ВМРО, а сега е губернатор от „Продължаваме промяната”?, ядосва се информаторът на Narod.bg.

3 Коментара
  1. Георги казва

    От Ловеч съм и трябва да Ви кажа, че нещата не са така както са описани. Вярно влезе като общински съветник от ГЕРБ, ама мислеше за доброто на хората и града, за което от ГЕРБ му съсипаха живота….уволниха го от НАП, даже детето му въвлякоха в гнусните си игри. Достоен човек с висок интелект и морал. Радвам се че са го избрали.

  2. Ина казва

    Кое не е така? Дисциплинарно е уволнен за неоторизиран достъп до данни от НАП, което е потвърдено от Административен и Върховен съд! не е вярно, че е бил от ГЕРБ, ВМРО, Евролевица, БСП, а сега от ПП? Висок морал и интелект – ха-ха! Не е вярно, че ГЕРБ го зназначиха в областна управа, а след това и за шеф на пощата ли? Егати съсипването на живот! Викторе ти ли си ги пишеш тези неща сам за себе си, не те ли е срам?

  3. Ники Ники казва

    А как попадна във ВМРО? Почти цялата му листа са с лични изгоди – бивши от БСП заемали отговорни постове – Общински народен съвет зав.отдел, началик ЧЕЗ Ловеч и др.Това за дъщеря му не е вярно,че е въвлечена в „гнусните“ игри, защото на балдъзата детето беше в един клас с нея и всички я толерираха в училище. Може да е мн.добър специалист,но това ли е промяната? От партия в партия?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.