Ето ги боцнатите „антиваксъри“ на Коста Копейкин (кой кой е в патриотарската „Възраждане”?)

1 6 075

Цялата нация дни наред се занимава с четиримата ваксинирани депутата на „Възраждане“, първоначално обявили се като върли противници на „експерименталните течности“.

Николай Дренчев, Иво Русчев, Даниел Петров и Стоян Таслаков станаха ту за смях, ту за поклони в социалните мрежи, тъй като разделиха нацията на две, припомня Narod.bg.

Какви са всъщност четиримата народни представители от „Възраждане” извън парламентарните и имунизационни прожектори?

Четиримата имат три прилики – всеки от тях има деца и всеки е ваксиниран, но е против имунизациите, и всеки се прекланя пред лидера Костадин Костадинов.

С най-остър език обаче е депутатът и секретар на партията Николай Дренчев. Епитетите на бившия пилотен ас спрямо хората, които не харесва, биха накарали дори Валери Симеонов да се пръсне от възхищение и завист.

„Патреотът“ Николай Дренчев

Баща на шест деца, родолюбецът от Добрич е и от основателите на платформата „Родители обединени за децата“ – фракцията, която протестира от години, срещу така наречения закон за детето и чийто актив твърди, че цяла Норвегия пристига с влакове да отвлича българчета от родителите им.

Без да си дава сметка, че родната железопътна инфраструктура не позволява това и в близките поне 50 години надали ще успее.

Дренчев обаче си позволява остро да критикува противниците на патриотично-родителската идеология. Посетил скришом „Дискусия за здравето, секса и образованието на нацията“, организирано от „другата страна“ на родителската барикада, Дренчев не пести грозни епитети по адрес на част от лекторите и зрителите, които описва в коментар в социалните мрежи.

Председателят на „Българската асоциация за семейно планиране“ Рада Стаменкова, която е сред лекторите, той нарича „тежка гаубица, излязла на сцената“. Самото събитие е адресирано като „сатанинско сборище“, а новият депутат не крие и мнението си за останалите ораторки от пърформънса.

„Изключително слаби оратори. Тя и публиката заспала… Мисля си: „на какъв секс ще учат децата ни тия, тия са импотентни, първо себе си трябва да научат!” Жените – офисен планктон – от средна хубост надолу“,  продължава с пълна пара устатият депутат. На подобни квалификации дори бившата уста без цип на парламента Валери Симеонов би завидял искрено.

Реклама

Дренчев, един от най-ревностните защитници на правата на родителите и презиращ „либералните ценности“ сам обаче учи децата на родолюбие и гордост в различни училища, подарявайки… написаният от лидера му Костадин Костадинов учебник по родинознание.

И докато най-устатият ваксиниран „антиваксър“ има шест деца, то най-младият още не е дал своя принос за демографския прираст. 34-годишният Стоян Таслаков обаче е рода не с кого да е, а с първия в държавата – председателя на парламента Никола Минчев.

Съпругата на Минчев, равногорката Силвия, е братовчедка на половинката на Таслаков – Пепа. Двете не са и сънували, че ще се омъжат за роднини, камо ли, че роднините ще станат депутати от два враждуващи лагера.

Въпреки че още няма деца, Таслаков е от основателите на родителски комитет за създаване на Първо Българско училище „Св. Св. Кирил и Методий“ в Ковънтри, Великобритания. Пета година вече школото действа успешно за близо сто дечица.

И докато Таслаков защитава дечицата зад граница, то колегата му Иво Русчев открито брани ресторантьорите у нас. Русчев бе най-върлият критик на мерките срещу хранителната индустрия и обиколи де що студия и ефири имаше, за да брани бранша.

Ваксинираният „антиваксър“ Иво Русчев

Нищо чудно, тъй като е дупе и гащи с Тарзан от „Алиекспрес” – председателя на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов, любовник на провеланата министърка от ГЕРБ Деница Сачева. Който го бие даже по обиколки на ефири, студиа и подкастове. Двамата са били заедно в бизнеса чрез фирмата на Русчев „КВР-Изток“, а Алибегов – едно от свързаните с компанията лица.

Русчев като депутат вече е заличен от управата на компанията, но не спира да брани ресторантьорите повече от децата в детските градини срещу рестрикциите заради пандемията.

Описван като млад, амбициозен и преуспял, Даниел Петров е единственият, който според патриархалните ценности на „Възраждане“, „живее в грях“. Че и сменил две жени?! Симпатизанти се шегуват, че недоумяват как не е изключен още от партията.

Красавецът от Свищов от години е до любимата си Десислава – счетоводител от Габрово, но двамата нямат брак. Въпреки че е избран от региона на любимата си, Петров е родом от Свищов, където е и по-голямата част от многобройното му семейство. А с идването на красивата Деси в живота му, то се увеличило и с „дъщеричка“.

Дете от първа връзка на Десислава, 15-годишната Моника е гордост и за депутата от „Възраждане“, въпреки че не му е родно дете. Каквото му е Габриел – невръстното му момченце от предишна връзка с красавицата Биляна. Двете деца също се обожават, особено, защото „каката“ Моника трепери над доведеното си братче.

С Габчо, както го нарича баща му, и Моника, депутатът и любимата му обожават почивките на море и зимна пързалка, а с Габриел Петров играе тенис на маса, лови риба или играят с мечове, разказва депутатът.

1 Коментар
  1. ИСТИНАТА казва

    БОДНАТИ или ИМАЩИ „Зелен сертификат?!?!?!?!?!?!?!?!?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.