Само в Narod.bg: Депутатка на Копейкин пъшкала в любовен телефон (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ + ВИДЕО)

6 11 365

Нечистите намерения на партия „Възраждане” с подобието на протест отпреди дни в центъра на София, когато платени провокатори трябваше да сътворят кърваво меле с полицията, за да ударят по вътрешния министър Бойко Рашков в услуга на Баце, вече не са тайна за никого.

Искра Михайлова в цялата ѝ прелест

Има, обаче, една пикантна новина, която обществото не знае – че депутатка на Костя Копейкин се издигнала до законодател от… пъшкаща по телефона изкусителка, разкри източник на Narod.bg от Стара Загора.

В града на липите родената на 29 септември 1982 г. брюнетка е позната именно като труженичка в любовен телефон, където с „ох” и „ах” дълго време е заработвала насъщния си.

Кадърът на професионална гимназия по електротехника и технологии „Георги Сава Раковски“ Искра Михайлова дори е председател на Възраждане в областния град, бивш общински съветник и водач на листата на ПП „Възраждане“ в 21 МИР Сливен и 27 МИР Стара Загора.

Благодарение на своята лоялност към Коста Копейкин охкащата от другата страна на слушалката старозагорка прави шеметна политическа кариера и вече е депутат.

Реклама

На „протеста” на „Възраждане” Иска Михайлова сама пусна видео във фейсбук, в което с фалцет настояваше НСО да отвори широко вратите на НС, за да нахлуях лумпените на Копейкин с викове: „Отворети вратити, аз съм народин придсавтител, отворети”…

През август 2020-а накикиморената тогава общинарка качи друго видео във фейсбук, в което казва следното:

„Ма к‘во го гледаш тоя к*пут, няма правомощия нищо да напраиии“.

Повод за просташкия език на Искра Михайлова към служител на реда стана протест в Стара Загора, който лично предвождаше.

Няколко месеца по-рано сегашната депутатка и бивша телефонна изкусителка беше кандидат-кметица, но събра едва около 1300 гласа – малко над 2%.

„Изтънчената“ реплика за полицая, който не пуска протестиращите да излязат на АМ „Тракия“, която искат да блокират, не е случайно изпусната от общинарката от „Възраждане“. Тя снима видео, в което говори за служителя на реда и дори сама го публикува в социалната мрежа.

6 Коментара
 1. ЧЕСТИМЕНСКИ казва

  те таа другарка под всяка мишница има по наръч строшени корове

 2. Доко брат казва

  Ако само е пъшкала и не се е пипала, може.

 3. майната казва

  Какви хора сте ? Важното е, че аватарът на пъшкащите се държи за чепа, докато „работи“ по идеологическите въпроси със съпартийката си . Това е здравословно и той като Буци има нужди !?

 4. От тая искра, много пожари са тръгнали... казва

  От тая искра, много пожари са тръгнали…

 5. Лелята на Искра та казва

  Яд ви е,че не е пъшкала на вашето ушенце .

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.