ВРЪЗКАРИ в Narod.bg: Корнелия гласи опасно близкия си Крум Дончев за голям началник, търси благ пост и за щерката на Румен Овчаров (ГАЛЕРИЯ)

1 6 110

За никого не е тайна, че 52-годишната Корнелия Нинова предпочита компанията на доста по-млади от нея мъже. Това е причината първо за тях да намери място във властта на ключови позиции, алармира читател на Narod.bg от „Позитано” 20 и посочи като пример заместник-министрите от квотата на БСП.

Корнелия обича да е близо до напетия социалист Крум Дончев

Двама отляво обаче са сред топ приоритетите на шефката „в оставка”. Това са политологът Калоян Методиев и опасно близкият до Корнелия рали състезател Крум Дончев.

Първият вече стана шеф на кабинета ѝ в Министерство на икономиката, въпреки СДС миналото му. Нинова остана глуха за недоволството на социалистите, според които е неморално да предпочетеш 45-годишният бивш младежки лидер на СДС при положение, че имаш достатъчно кадри, лоялни на БСП.

Нинова сияе до рали състезателя

Председателката е на път да намери и топло местенце и за другия си любимец – 43-годишния Крум Дончев. Атрактивният състезател е гласен за шеф на Агенцията по безопасност на движението.

Реклама

Нинова обикаляше страната, за да подкрепи близкия й в неговите състезания и се снимаше в спортния му автомобил. Не така розово обаче изглеждат нещата за кариерното развитие на дъщерята на Румен Овчаров Теодора, която дължи досегашната си работа в централата на партията именно на Нинова.

След като явно не е успяла да се реализира по друг начин, председателката на БСП я взима под крилото си и я назначава в международния отдел на партията.

Теодора живее 5-звезден живот покрай богатия си татко Румен Овчаров

Според запознати Теодора оправдала очакванията и се справяла много добре с ангажиментите. Въпреки това самият факт, че е назначена с връзки, както и високият стандарт на живот, дразнел колегите ѝ.

По-наблюдателни пък смятат, че именно кариерата на Теодора Овчарова е разменната монета за подкрепата на бащата към Нинова.

Затова и очакванията са тя да бъде назначена в Министерство на икономиката и индустрията и то в личния екип на Корнелия Нинова.

1 Коментар
  1. КЕРЕСТЕЛЕНКО казва

    този калоян….. пИдал от всякъде ,но другия шАфьорчето нема начин да не намества чакрите на дрътата мераклийка, тедито…..лепотица сополивия изяви желание да се запознаят ама едва ли – беден е

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.