Само в Narod.bg: Кметицата на ГЕРБ в Крумово върти див семеен бизнес с обществени поръчки (ето я Румяна Самоковарева + ДОКУМЕНТИ и СНИМКИ)

3 7 936

Кметицата на ГЕРБ в пловдивското с. Крумово Румяна Самоковарева трупа криминални пачки точно като Бойко Борисов – благите обществени пръчки се дават на „наши” фирми, в случая на съпруга ѝ, и така 50-годишната хитруша превърнала селото в арена на див семеен бизнес, разкри ексклузивно източник на Narod.bg.

Кольо и Румяна се изживяват като селски феодали под чадъра на ГЕРБ

Така в рамките на два мандата гербаджийката вдига къща като прогимназия и паркира едно БМВ за цвят отпред със скромната заплата от 1260 лева, категоричен е информаторът ни.

В опита да запуши устата на медиите, Самоковарева завежда дело срещу своя съселянин Димитър Толев, разкрил скандалните ѝ далавери пред регионален пловдивски сайт.

На 7 февруари 2020-а, обаче, Пловдивският районен съд признава за невинен 46-годишния Димитър Толев от с. Крумово, разказал пред местен инфосайт за кражбите на наглата кметица от ГЕРБ – 50-годишната Румяна Самоковарева.

Гербаджийката завежда дело за клевета, но съдът я порязал, с което задочно е призната нейната престъпна роля.

Реклама

Съдът дори решава, че клеветничката трябва да заплати 700 лева на Димитър Толев, които той похарчил за адвокатски хонорари.

Пред информационният сайт Толев описал плачевното състояние на пътищата в село Крумово и изказал обоснованото предположение, че парите за инфраструктура се крадат в посока кмета Самоковарева.

Освен това гербапотичката за два мандата не е направила нищо за общото благо, а само за своето – например разрушила тото-пункта и на негово място построила заведение, което дала на свой приятел.

За капак очевидецът обяснил, че голяма част от обществените поръчки на общината се възлагали на фирма „Пакт” ЕООД, собственик на която е…съпругът на коварната Самоковарева – 53-годишният Кольо Иванов Самоковарев.

Тарикатът стои зад още една фирма – КИСРИС-КОЛЬО ИВАНОВ ЕТ, показа проверката на Narod.bg в Търговския регистър. И двете дружества са негова еднолична собственост.

Далаверата вървяла по хитра схема с преотдаване – например фирмата „ВХВ” ООД на Христо Вълчев Иванов спечелила поръчката за строеж на пенсионерски клуб в с. Крумово, но той възложил УСТНО работата да бъде изпълнена от кметската фирма „Пакт” ЕООД.

3 Коментара
  1. малкото бойче казва

    маати грозна дебелогъза свиня,бацо на таа няма да го даде дори да го пипа ,аре у сливен

  2. Крумовец казва

    Простаци и грозна завист! Това мога да ви кажа! Долни душици, които нищо не са постигнали в живота си! Удоволствие за тях е да ровят в калта. Нищо възвишено няма в тези долни души!

  3. майната казва

    Когато животът ти поднесе КАЛ, какво друго ти остава, да поискаш да се измъкнеш и да я разплискаш????

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.